Linq Systems BV Waalwijk - Importeur NIKO HELM HELLAS SA Railtechniek

 

 

Linq Systems BV - Specialist in Railtechniek rechtstreeks van de fabriek

  

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van NIKO HELM HELLAS SA railsystemen voor o.a. hangend intern transport, monorail, industrieele schuifdeuren, schuifpoorten, kabelwagensystemen, horizontale valbeveiliging, werkplaatskranen, rolbruggen en bovenloopkranen tot 2 ton.

 

Hoge kwaliteit en service

 

Kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel en dit alles, mede door de korte lijnen, tegen zeer concurrerend prijsniveau.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren en tevens tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding een passend antwoord geven op uw vraagstuk.

 

Service en snelheid van handelen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij weten als geen ander dat stilstand bij u of bij uw klanten veel problemen veroorzaakt. Door onze actieve werkwijze zijn wij in staat om deze zorg bij u weg te nemen.

 

Snelle levering

 

Vanuit ons magazijn in Waalwijk zijn wij in staat om de producten snel aan u uit te leveren.

Voor 13:00 besteld betekent dat de door u bestelde goederen, mits op voorraad in ons magazijn, binnen 24 uur geleverd worden in Nederland.

In de rest van de benelux worden de onderdelen meestal binnen 48 uur geleverd.

 

Maatwerk

 

Veel van onze systemen worden op maat gemaakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de standaard onderdelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw specifieke wensen te verwerken in onze oplossingen.

Onze kracht zit in onze creatieve manier om samen met u oplossingen te bedenken.

 

 

Met meer dan 10 jaar ervaring als importeur en leverancier van rail oplossingen gecombineerd met meer dan 40 jaar specialistische kennis van NIKO HELM HELLAS SA heeft u met Linq systems een betrouwbare partner!

 

 

 

^ Naar boven