Hangbanen, Monorail & Conveyor

Hangbaanonderdelen tot 800KG (serie 26.000)

De NIKO conveyor systemen welke samen met u op maat ontwerpen en eventueel installeren, bieden een economische en flexibele oplossing voor goederen tot 2000 kg. 

Om een overzichtelijk beeld te geven treft u door deze selectie hangbaansystemen aan tot een maximale last van 800 kg. Zoekt u iets zwaarder of lichter? Selecteer dan een zwaarder of minder zwaar railtype.

Het systeem is robuust en de onderdelen zijn hoogwaardig van kwaliteit in verzinkte of RVS uitvoering waardoor het systeem zowel binnen als buiten kan worden toegepast. De transportoplossingen behoeven nauwelijks onderhoud en hebben daarom lage gebruikerskosten.Daarnaast is het systeem schaalbaar door de grote hoeveelheid standaard componenten

Een systeem op maat

Met het conveyor systeem van NIKO Helm Hellas SA ontwerpen wij samen met u een hangend transportsysteem op maat.

Door de grote verscheidenheid aan onderdelen zoals wissels, kruisingen, bochten zorgen we er samen met u voor dat er voor elk hangend transportprobleem een oplossing is.

Mocht ondanks het uitgebreide assortiment toch nog extra maatwerk nodig zijn, dan kunnen wij door eigen engineering en  werkplaats project specifieke onderdelen en systemen vervaardigen.

Alle producten voor deze categorie

Hangbaan onderdelen tot 800kg (serie 26.000)

Catalogus - Hangbaan railsystemen

De meeste producten uit deze productgroep vind u terug in deze catalogus.
U vind in de catalogus veel informatie, zoals voorbeelden van toepassingen en maatvoeringen van individuele producten.

ALLE Catalogi - Folders - Handleidingen vind u hier: Downloads

klik op de afbeelding
CASE STUDIES

klik op de afbeelding
CATALOGUS