Hangbaansystemen

Perfecte hangbaansystemen of enkel hangbaansysteem van Linq Systems

Bent u geïnteresseerd in hangbaansystemen? Zoekt u een hangbaansysteem voor uw onderneming? Of zoekt u een maatwerk hangbaan systeem? Voor de beste hangbaansystemen bent u bij Linq Systems op de juiste plek! Wij zijn al vijf decennia dé specialist op het gebied van industriële hangbaansystemen of railsystemen en techniek voor de professionele afnemer. Elk hangbaansysteem is van zeer hoge kwaliteit. Vindt u in onze uitgebreide voorraad niet het juiste hangbaan systeem? Omdat wij beschikken over een eigen engineeringsafdeling, kunnen we het hangbaan systeem ook volledig op maat maken, zodat het perfect in uw onderneming past. In tegenstelling tot wat u misschien denkt, berekenen wij daarvoor aantrekkelijke tarieven. Een speerpunt van ons bedrijf is dat we flexibel en creatief kunnen werken. Zodoende vinden onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst samen met u altijd een oplossing. Onze engineers maken gebruik van de meest actuele 3D tekenprogramma’s, waardoor u meteen een uitstekend beeld hebt hoe het hangbaansysteem eruit komt te zien. 

Eigenschappen hangbanen en monorail railsystemen

  • Productgewicht tot circa 1600 KG (hogere lasten in overleg)
  • Handmatig of electrisch aangedreven hangbanen, zwaartekracht hangbanen en power&free railsystemen 
  • Railsystemen van Staal (verzinkt) – Staal (blank) – RVS304 – RVS316 
  • Maatwerk trolley’s, productdragers en hangrollen voor uw specifieke oplossing 
  • Meer dan duizenden standaard componenten om uit te kiezen 
  • Speciale wielen zoals Amoniak bestendige, wielen voor extreem lage temperaturen of wielen met een Nylon loopvlak voor een lager rolgeluid 
  • Wissels, draaitafels, drop-lift secties maken uw intern transport compleet 

Catalogus HANGBAANSYSTEMEN EN MONORAILS

Hangbaan railsystemen voor de industrie
voorblad catalogus c1 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen bieden oplossingen voor het heffen en transporteren van producten en halffabricaten binnen uw productie of assemblage proces. De railsystemen bieden mogelijkheden tot circa 1600KG.

In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor hangbanen, wissels, railsonderbrekingen en raildragers en verbinders voor bovenrails.

  • Hangbaan railsystemen & Monorails
  • C-Rail wissels, Kruispunten en C-Rail onderbrekingen
Voorbeeld projecten painting lines
voorblad painting lines niko helm hellas

De Niko Helm Hellas industriële railsystemen bewijzen zich al tientallen jaren een bedrijfszekere toevoeging te zijn voor uw productieproces.

In deze catalogus vind u diverse ‘case studies’ voor painting lines (poedercoat straten).

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

aangedreven hangbaan 2

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

Hangbaan tot 80KGHangbaan tot 160KGHangbaan tot 400KGHangbaan tot 800KGHangbaan tot 1600KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

hand aangedreven hangbaan railsysteem

electrisch aangedreven hangbaan systeem

Altijd passend hangbaan systeem

Bij Linq Systems bent u ervan verzekerd dat u altijd een passend hangbaan systeem opgeleverd krijgt. De 3Dtekeningen van de engineeringsafdeling vormen de basis voor verdere productie, de assemblage en de levering van de onderdelen. Vanzelfsprekend acteren wij altijd op het door u vastgestelde budget. Linq Systems kan overigens ook het gehele project van u overnemen en ontzorgt u daarmee van a tot z. Uw hangbaansystemen worden vanaf de eerste tekeningen, de productie en levering verzorgd, tot aan montage, testen en oplevering. 

Hangbaansystemen en onderdelen altijd op voorraad

Linq Systems is een groothandel, gevestigd in Waalwijk tussen Den Bosch en Breda. Wij zijn de enige importeur van Niko Helm Hellas en beschikken over een grote voorraad onderdelen en hangbaansystemen, omdat wij wekelijks uit verschillende fabrieken leveringen ontvangen. Wij garanderen een 24-uur distributie vanuit ons magazijn overal in Nederland, België en Luxemburg. Bij ons magazijn vindt u ook onze productieruimtes en de showroom met hangbaansystemen. Bestellen van onderdelen doet u heel eenvoudig online via onze webshop met een keuze uit meer dan 3000 producten. U kunt bij Linq Systems terecht voor alles op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbaansystemen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten. Kunt u in op onze website niet vinden wat u zoekt of heeft u specifieke vragen over een hangbaansysteem? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn ervan overtuigd u te kunnen helpen.