Hangbaansystemen

Perfecte hangbaansystemen of enkel hangbaansysteem van Linq Systems

Bent u op zoek naar een hangbaansystemen? Bent u op zoek naar een hangbaansysteem waar u jarenlang gebruik van kunt maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Linq Systems. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en kunnen wij u vandaag de dag verschillende hangbaansystemen op maat voor al onze klanten maken. De eigen showroom, productie- en opslagruimte(s) staan op het bedrijventerrein De Haven in Waalwijk, midden in Brabant tussen Breda en ’s-Hertogenbosch. Wij zijn dé specialist op het gebied van industriële hangbaansystemen voor de professionele afnemer. Onze hangbaansystemen worden gemaakt van hoge kwaliteit en worden aangeboden voor aantrekkelijke en betaalbare prijzen. Bent u benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden voor het op maat maken van een hangbaansysteem dat passend is voor uw bedrijf? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in. 

Eigenschappen hangbanen en monorail railsystemen

  • Productgewicht tot circa 1600 KG (hogere lasten in overleg)
  • Handmatig of electrisch aangedreven hangbanen, zwaartekracht hangbanen en power&free railsystemen 
  • Railsystemen van Staal (verzinkt) – Staal (blank) – RVS304 – RVS316 
  • Maatwerk trolley’s, productdragers en hangrollen voor uw specifieke oplossing 
  • Meer dan duizenden standaard componenten om uit te kiezen 
  • Speciale wielen zoals Amoniak bestendige, wielen voor extreem lage temperaturen of wielen met een Nylon loopvlak voor een lager rolgeluid 
  • Wissels, draaitafels, drop-lift secties maken uw intern transport compleet 

Catalogus HANGBAANSYSTEMEN EN MONORAILS

Hangbaan railsystemen voor de industrie
voorblad catalogus c1 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen bieden oplossingen voor het heffen en transporteren van producten en halffabricaten binnen uw productie of assemblage proces. De railsystemen bieden mogelijkheden tot circa 1600KG.

In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor hangbanen, wissels, railsonderbrekingen en raildragers en verbinders voor bovenrails.

  • Hangbaan railsystemen & Monorails
  • C-Rail wissels, Kruispunten en C-Rail onderbrekingen
voorblad painting lines niko helm hellas

De Niko Helm Hellas industriële railsystemen bewijzen zich al tientallen jaren een bedrijfszekere toevoeging te zijn voor uw productieproces.

In deze catalogus vind u diverse ‘case studies’ voor painting lines (poedercoat straten).

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

aangedreven hangbaan 2

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

Hangbaan tot 80KGHangbaan tot 160KGHangbaan tot 400KGHangbaan tot 800KGHangbaan tot 1600KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

hand aangedreven hangbaan railsysteem

electrisch aangedreven hangbaan systeem

Hangbaansystemen op maat

Linq Systems biedt u meer dan 45 jaar ervaring aan in het op maat ontwerpen en maken van hangbaansystemen. Wij beschikken over een groot team van specialisten, dat graag de handen ineen slaat voor uw bedrijf. Wij werken met professionele 3D tekenprogramma’s, zodat wij snel een railsysteem kunnen visualiseren. Onze engineers maken gebruik van de meest actuele 3D tekenprogramma’s, waardoor u meteen een uitstekend beeld hebt hoe het hangbaansysteem eruit komt te zien. Veel van onze hangbaansystemen worden op maat gemaakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de standaard onderdelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw specifieke wensen te verwerken in onze oplossingen. 

Meer weten over een hangbaan systeem van Linq Systems?

Wilt u meer weten over het op maat maken van een hangbaansysteem? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen van een hangbaansysteem van Linq Systems? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. U kunt bij Linq Systems ook terecht voor alles op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbaansystemen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten.

Wij bieden u een zeer hoge kwaliteit in combinatie met aantrekkelijke tarieven. Door onze flexibele opstelling is er altijd een goede oplossing op maat. Daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad waardoor wij zeer snel kunnen leveren in Nederland, Belgie en Luxemburg.