Industrieel schuifdeursysteem

Industrieel schuifdeursysteem van Linq Systems

Bent u op zoek naar een industrieel schuifdeursysteem? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Linq Systems. Linq Systems is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële schuifdeursystemen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te krijgen, die aan al uw specifieke eisen voldoen. Ons bedrijf beschikt over een eigen werkplaats en engineeringsteam, waarmee wij in staat zijn om de meest complexe en geavanceerde oplossingen te bieden voor een industrieel schuifdeursysteem. Daarnaast hebben wij ook een webwinkel, waar u meer dan 3000 onderdelen kunt vinden die geschikt zijn voor het uitbreiden of repareren van uw industriële schuifdeursysteem. Onze schuifdeursystemen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn onderhoudsvriendelijk. Wij bieden verschillende soorten schuifdeuren aan, zoals rechte schuifdeuren, vouwdeuren en harmonicadeuren. Ook als het systeem om een hoek moet kunnen schuiven, hebben wij de juiste oplossing voor u. Onze schuifdeuren zijn robuust en van zeer hoge industriële kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een duurzame en betrouwbare oplossing.

Industrieel schuifdeursysteem van Linq Systems

Linq Systems is een expert op het gebied van industriële railsystemen en schuifdeursystemen en- techniek voor professionele afnemers. Met meer dan 45 jaar ervaring bieden wij een zeer hoge kwaliteit van railsystemen tegen aantrekkelijke tarieven. Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we altijd een oplossing op maat bieden voor onze klanten. Linq Systems beschikt over een ruime voorraad, waardoor we snel kunnen leveren in Nederland, België en Luxemburg. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst, die altijd een oplossing weten te vinden voor elke situatie. Daarnaast biedt Linq Systems de mogelijkheid om vele artikelen online te bestellen met een draagvermogen van 2,5 kg tot 2000 kg. Met onze industriële kwaliteit hebben wij een stevige positie verworven in de markt van railsystemen en techniek. Als bedrijf hebben wij al vijf decennia ervaring op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, RVSrailsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten. Onze brede kennis en ervaring stellen ons in staat om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen. Of u nu een nieuw schuifdeursysteem nodig heeft of uw huidige systeem wilt uitbreiden of repareren, wij bieden u de oplossing die u zoekt.

Meer weten over een industrieel schuifdeursysteem?

Wilt u meer weten over industrieel schuifdeursysteem? Met de industriële schuifdeursystemen bent u gegarandeerd van een robuust, onderhoudsvriendelijk en zeer soepel lopende rechte schuifdeur, vouwdeur of harmonicadeur. Als u op zoek bent naar industriële railsystemen van hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven, dan bent u bij Linq Systems aan het juiste adres.

Eigenschappen schuifdeursystemen

 • Deurgewicht tot 2000 KG per deurvleugel
 • Alle wielen voorzien van een apart lager voor een lage rolweerstand
 • Onderhoudsvriendelijk systeem
 • 8 verschillende afmetingen C-railprofielen
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316
 • Speciale wielen zoals Amoniak bestendige, wielen voor extreem lage temperaturen of wielen met een Nylon loopvlak voor een lager rolgeluid

Catalogus schuifdeursystemen

Industriële Schuifdeursystemen (50 tot 2000KG)
voorblad catalogus b niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 2000KG. In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren, onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 2000KG
 • Vouwdeuronderdelen tot 1600KG
voorblad catalogus a niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 45KG en lichte gordijnrails voor theaters en studio’s.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren , onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 45KG
 • Lichte Gordijnrails & Theaterrails
voorblad handleiding schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van schuifdeuren. In de handleiding voor schuifdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS schuifdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Schuifdeuren
voorblad folder schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van harmonica vouwdeuren. In de handleiding voor vouwdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS harmonica vouwdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Vouwdeuren

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

Schuifdeuronderdelen

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

Schuifdeur onderdelen tot 13KGSchuifdeuronderdelen tot 45KGSchuifdeuronderdelen tot 100KGSchuifdeuronderdelen tot 200KGSchuifdeuronderdelen tot 400KGSchuifdeuronderdelen tot 600KGSchuifdeuronderdelen tot 1200KGSchuifdeuronderdelen tot 2000KG

vraag ons gerust om advies, of bekijk de productcategorieën hier

Installatie video veel voorkomende industriële schuifdeur opstelling


NIKO HELM HELLAS Paardenbox
railsystemen