Industrieel schuifdeursysteem

Industrieel schuifdeursysteem van Linq Systems

Bent u geïnteresseerd in een industrieel schuifdeursysteem? Zoekt u een industrieel schuifdeursysteem met een deurgewicht tot 2000 kilo? Voor het beste industrieel schuifdeursysteem bent u bij Linq Systems in Waalwijk, dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer, aan het juiste adres! Met een industrieel schuifdeursysteem van Niko Helm Hellas bent u verzekerd van een robuuste industriële schuifdeur, die onderhoudsvriendelijk is, van zeer hoge industriële kwaliteit en die zeer soepel loopt. Onze industriële schuifdeuren zijn verkrijgbaar als rechte schuifdeur, vouwdeur en harmonicadeur. Ook als het industrieel schuifdeursysteem om een hoek moet kunnen schuiven, kan Linq Systems u absoluut van dienst zijn. De schuifdeurrails zijn verkrijgbaar in acht verzinkte stalen maatvoeringen en ook hebben wij steeds meer RVS304 en RVS316 schuifdeuronderdelen op voorraad. Linq Systems garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met aantrekkelijke tarieven binnen ons brede leveringsprogramma.

Maatwerk voor industrieel schuifdeursysteem

Vanzelfsprekend maken wij zoveel mogelijk gebruik van standaard onderdelen voor uw industrieel schuifdeursysteem, maar omdat Linq Systems beschikt over een eigen engineeringsafdeling zijn wij uitstekend in staat om perfect maatwerk te produceren. We staan erom bekend flexibel te werken, om altijd oplossingen te bedenken en om snel te leveren. Samen met u vinden onze engineering, werkplaats en servicedienst altijd een oplossing. Die oplossingen worden gevonden door onze expertise, ervaring én door professionele 3D tekeningen te maken, die de basis vormen voor de verdere productie, assemblage en het leveren van het industrieel schuifdeursysteem. De tekeningen geeft u meteen een haarscherp beeld van het industrieel schuifdeursysteem. Linq Systems is al vijf decennia werkzaam op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten.

Grote voorraad industrieel schuifdeursysteem

Groothandel Linq Systems is de enige importeur van Niko Helm Hellas onderdelen en railsystemen, zoals het industrieel schuifdeursysteem. Wekelijks arriveren er leveringen uit meerdere fabrieken bij ons magazijn. Daarom kunnen wij onze magazijnvoorraad uitstekend op peil houden en dus ook snel leveren. Onze meer dan 3000 producten kunt u eenvoudig via onze webshop direct bestellen. Wij leveren overal in Nederland, België en Luxemburg binnen een 24-uur distributie. Bij ons magazijn vindt u de productieruimtes en de showroom, waar u het industrieel schuifdeursysteem kunt zien. U kunt heel eenvoudig online bestellen, u heeft keuze uit meer dan 3000 artikelen! Bent u geïnteresseerd om Linq Systems een geheel industrieel schuifdeursysteem te laten verzorgen? Dat is zeker mogelijk. Wij nemen het project vanaf de 3Dtekeningen, productie en levering tot montage, testen en opleveren graag op ons!

Eigenschappen schuifdeursystemen

 • Deurgewicht tot 2000 KG per deurvleugel
 • Alle wielen voorzien van een apart lager voor een lage rolweerstand
 • Onderhoudsvriendelijk systeem
 • 8 verschillende afmetingen C-railprofielen
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316
 • Speciale wielen zoals Amoniak bestendige, wielen voor extreem lage temperaturen of wielen met een Nylon loopvlak voor een lager rolgeluid

Catalogus schuifdeursystemen

Industriële Schuifdeursystemen (50 tot 2000KG)
voorblad catalogus b niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 2000KG. In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren, onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 2000KG
 • Vouwdeuronderdelen tot 1600KG
Lichte Schuifdeursystemen (5 tot 45KG)
voorblad catalogus a niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 45KG en lichte gordijnrails voor theaters en studio’s.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren , onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 45KG
 • Lichte Gordijnrails & Theaterrails
Handleiding Schuifdeursystemen
voorblad handleiding schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van schuifdeuren. In de handleiding voor schuifdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS schuifdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Schuifdeuren
Handleiding Vouwdeursystemen
voorblad folder schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van harmonica vouwdeuren. In de handleiding voor vouwdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS harmonica vouwdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Vouwdeuren

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

Schuifdeuronderdelen

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

Schuifdeur onderdelen tot 13KGSchuifdeuronderdelen tot 45KGSchuifdeuronderdelen tot 100KGSchuifdeuronderdelen tot 200KGSchuifdeuronderdelen tot 400KGSchuifdeuronderdelen tot 600KGSchuifdeuronderdelen tot 1200KGSchuifdeuronderdelen tot 2000KG

vraag ons gerust om advies, of bekijk de productcategorieën hier

Installatie video veel voorkomende industriële schuifdeur opstelling


NIKO HELM HELLAS Paardenbox
railsystemen