Industriële schuifdeurEN

Industriële schuifdeuren van Linq Systems

Bent u op zoek naar een industriële schuifdeur? Zoekt u industriële schuifdeuren met een deurgewicht tot 2000 kilo? Voor de beste industriële schuifdeur bent u bij specialist Linq Systems in Waalwijk aan het juiste adres! Met de industriële schuifdeuren en schuifdeursystemen van Niko Helm Hellas bent u verzekerd van een robuuste industriële schuifdeur, die onderhoudsvriendelijk is, van hoge industriële kwaliteit en zeer soepel lopend. Onze industriële schuifdeuren zijn verkrijgbaar als rechte schuifdeur, vouwdeur en harmonicadeur en ook als de industriële schuifdeuren om een hoek moet kunnen schuiven. De schuifdeurrails zijn verkrijgbaar in 8 verzinkte stalen maatvoeringen en ook hebben wij steeds meer RVS304 en RVS316 schuifdeuronderdelen op voorraad. Linq Systems garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met aantrekkelijke tarieven binnen het brede leveringsprogramma. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van standaard onderdelen, maar omdat Linq Systems beschikt over een eigen engineeringsafdeling, leveren wij ook maatwerk. We zijn flexibel, kunnen snel oplossingen bedenken én leveren. Samen met u, vinden onze engineering, werkplaats en servicedienst altijd een oplossing. Oplossingen vinden wij door professionele 3D tekeningen te maken, die de basis vormen voor de verdere productie, assemblage en leveren van de onderdelen. De tekeningen geven aan onze klanten een goed beeld van de industriële schuifdeur en laten ook heel goed de aandachtspunten zien.

Snelle levering van industriële schuifdeur

Linq Systems is een groothandel en bovendien de enige importeur van Niko Helm Hellas onderdelen en railsystemen, zoals industriële schuifdeuren. Wij ontvangen elke week leveringen uit meerdere fabrieken, waaronder uit Griekenland. Daardoor kunnen wij onze magazijnvoorraad uitstekend op peil houden en snel leveren. Wij leveren overal in Nederland, België en Luxemburg, waarbij geldt: colli’s 24 uur, pallets 48 uur en lengtevrachten 48 uur. Naast ons magazijn in Waalwijk, tussen Breda en Den Bosch, zijn ook onze productieruimtes en de showroom te vinden, waar u de industriële schuifdeur zelf kunt zien. U kunt heel eenvoudig online bestellen, u heeft keuze uit meer dan 3000 artikelen! Linq Systems heeft ruim vijf decennia ervaring op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten. Kunt u een bepaald product niet vinden of heeft u nog vragen over de industriële schuifdeuren? Denkt u erover om Linq Systems een geheel project onder de hoede te laten nemen? We ontzorgen u dan vanaf de tekeningen, productie en levering tot montage, testen en opleveren van de industriële schuifdeuren? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we samen met u tot een oplossing kunnen komen.

 

Eigenschappen schuifdeursystemen

 • Deurgewicht tot 2000 KG per deurvleugel
 • Alle wielen voorzien van een apart lager voor een lage rolweerstand 
 • Onderhoudsvriendelijk systeem 
 • 8 verschillende afmetingen C-railprofielen 
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316 
 • Speciale wielen zoals Amoniak bestendige, wielen voor extreem lage temperaturen of wielen met een Nylon loopvlak voor een lager rolgeluid 

Catalogus schuifdeursystemen

Industriële Schuifdeursystemen (50 tot 2000KG)
voorblad catalogus b niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 2000KG. In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren, onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 2000KG
 • Vouwdeuronderdelen tot 1600KG
Lichte Schuifdeursystemen (5 tot 45KG)
voorblad catalogus a niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 45KG en lichte gordijnrails voor theaters en studio’s.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren , onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 45KG
 • Lichte Gordijnrails & Theaterrails
Handleiding Schuifdeursystemen
voorblad handleiding schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van schuifdeuren. In de handleiding voor schuifdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS schuifdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Schuifdeuren
Handleiding Vouwdeursystemen
voorblad folder schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van harmonica vouwdeuren. In de handleiding voor vouwdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS harmonica vouwdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Vouwdeuren

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

Schuifdeuronderdelen

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

Schuifdeur onderdelen tot 13KGSchuifdeuronderdelen tot 45KGSchuifdeuronderdelen tot 100KGSchuifdeuronderdelen tot 200KGSchuifdeuronderdelen tot 400KGSchuifdeuronderdelen tot 600KGSchuifdeuronderdelen tot 1200KGSchuifdeuronderdelen tot 2000KG

vraag ons gerust om advies, of bekijk de productcategorieën hier

Installatie video veel voorkomende industriële schuifdeur opstelling


NIKO HELM HELLAS Paardenbox
railsystemen