Industriële schuifdeurEN

Industriële schuifdeuren van Linq Systems

Bent u op zoek naar een industriële schuifdeur? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het op maat laten maken van industriële schuifdeuren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Waalwijk bij Linq Systems. Linq Systems biedt u de mogelijkheid aan om een gebruiksvriendelijke industriële schuifdeur op maat te laten maken. Wij begrijpen dat niet iedere deur een standaard maat heeft en dat het prettig is als een industriële deur perfect past in uw loods, in uw pand of bij een theater. Met de industriële schuifdeuren en schuifdeursystemen van Niko Helm Hellas bent u verzekerd van een robuuste industriële schuifdeur, van hoge industriële kwaliteit en een deur die zeer soepel lopend is. Naast ons magazijn in Waalwijk, tussen Breda en Den Bosch, zijn ook onze productieruimtes en de showroom te vinden, waar u de industriële schuifdeur kunt bekijken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak en bestelling bij ons in. 

Snelle levering van industriële schuifdeur

Linq Systems b.v. railsystemen & techniek is dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Wij bieden onze producten aan tegen betaalbare tarieven en tegen uitstekende prijs-kwaliteitsverhoudingen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van standaard onderdelen, maar omdat Linq Systems beschikt over een eigen engineeringsafdeling, leveren wij ook maatwerk. Door onze eigen afdeling in te zetten voor uw wensen vinden wij oplossingen en kunnen wij professionele 3D tekeningen maken. Deze tekeningen vormen de basis voor de verdere productie, assemblage en voor het leveren van extra onderdelen. Linq Systems is een groothandel en bovendien de enige importeur van Niko Helm Hellas onderdelen en railsystemen, zoals industriële schuifdeuren. U kunt heel eenvoudig online bestellen, u heeft keuze uit meer dan 3000 artikelen! 

De specialist voor uw industriële schuifdeuren

Heeft u vragen over ons ruime aanbod dat wij u aanbieden voor het op maat maken van onder andere een industriële schuifdeur? U kunt vrijblijvend contact met op nemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u meer over de mogelijkheden en onze ruime voorraad. Linq Systems heeft ruim vijf decennia ervaring op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten. Wij beschikken over een ruime voorraad in Nederland, waardoor wij snel kunnen leveren in België, Nederland en Luxemburg. Vanuit de fabrieken ontvangen wij wekelijks nieuwe voorraad aanvullingen. 

Eigenschappen schuifdeursystemen

 • Deurgewicht tot 2000 KG per deurvleugel
 • Alle wielen voorzien van een apart lager voor een lage rolweerstand 
 • Onderhoudsvriendelijk systeem 
 • 8 verschillende afmetingen C-railprofielen 
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316 
 • Speciale wielen zoals Amoniak bestendige, wielen voor extreem lage temperaturen of wielen met een Nylon loopvlak voor een lager rolgeluid 

Catalogus schuifdeursystemen

Industriële Schuifdeursystemen (50 tot 2000KG)
voorblad catalogus b niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 2000KG. In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren, onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 2000KG
 • Vouwdeuronderdelen tot 1600KG
voorblad catalogus a niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 45KG en lichte gordijnrails voor theaters en studio’s.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren , onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 45KG
 • Lichte Gordijnrails & Theaterrails
voorblad handleiding schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van schuifdeuren. In de handleiding voor schuifdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS schuifdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Schuifdeuren
voorblad folder schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van harmonica vouwdeuren. In de handleiding voor vouwdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS harmonica vouwdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Vouwdeuren

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

Schuifdeuronderdelen

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

Schuifdeur onderdelen tot 13KGSchuifdeuronderdelen tot 45KGSchuifdeuronderdelen tot 100KGSchuifdeuronderdelen tot 200KGSchuifdeuronderdelen tot 400KGSchuifdeuronderdelen tot 600KGSchuifdeuronderdelen tot 1200KGSchuifdeuronderdelen tot 2000KG

vraag ons gerust om advies, of bekijk de productcategorieën hier

Installatie video veel voorkomende industriële schuifdeur opstelling


NIKO HELM HELLAS Paardenbox
railsystemen