Kolomzwenkkraan

breed ssortiment kolomzwenkkranen

Zoekt u een kolomzwenkkraan? Bent u op zoek naar kolomzwenkkranen? Voldoet uw kolomzwenkkraan niet meer en heeft u meerdere kolomzwenkkranen nodig, maar u weet niet precies hoeveel? Bij Linq Systems in Waalwijk, gelegen tussen Breda en Den Bosch, bent u op de juiste plek! Al meer dan 50 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van industriële railsystemen en techniek voor de professionele afnemer, waaronder de kolomzwenkkraan. Al onze kolomzwenkkranen worden gemaakt door Niko Helm Hellas in Griekenland of door onze eigen engineeringsafdeling in de lokale werkplaats. Wij voeren een breed assortiment aan hoogwaardige zwenkkranen, zoals de kolomzwenkkranen, de vrijstaande kolomzwenkkraan, de wandzwenkkranen en zwenkkranen in speciale uitvoeringen. De kolomzwenkkranen zijn gebaseerd op railprofielen en worden compleet geleverd met toebehoren, dus met kabelwartels, kabelwagens, eindstop, aanvangsklem en een trolley ten behoeve van een takel. In tegenstelling tot wat u wellicht denkt, hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven.

Catalogus hijs en hef systemen

Catalogus Hef & Hijs Railsystemen
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein
  • Zwenkkranen met muur of kolom bevestiging
  • Zwenkkranen, vrijstaande uitvoering
Folder Zwenkkranen & JIB Cranes
NIKO HELM HELLAS Folder Zwenkkranen k
  • Niko Helm Hellas zwenkkranen overzicht

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

Offerte aanvragen

Vraag naar de actuele levertijd

zwenkkraan kolommontage met vacuumheffer

vacuümheffer met zwenkkraan

Ideaal om werkzaamheden te vergemakkelijken rondom de werkplek

RVS zwenkkraan

Op maat gemaakt

roestvaststalen zwenkkraan met plafondmontage

ZWENKKRAAN WANDBEVESTIGING

altijd compleet geleverd

inclusief kabelwagens, trolley voor de takel, aanvangsklem, eindstop & kabelwartels….

Kolomzwenkkraan of kolomzwenkkranen op maat

De kolomzwenkkraan of zwenkarm van Linq Systems wordt veel toegepast als werkplaatsinrichting. Bij werkbanken worden gereedschappen, in combinatie met balancers, gewichtloos gemaakt en zijn ze gemakkelijk te hanteren. Zo kunt u op een eenvoudige manier zonder krachtsinspanning pneumatisch gereedschap boven uw werkbank verplaatsen. Dat geldt ook voor grote werkstukken in de werkplaats. Heeft u een specifieke kolomzwenkkraan op het oog? Onze engineeringsafdeling vindt samen met de werkplaats en servicedienst altijd een oplossing. We kunnen flexibel en creatief werken, denken mee met u als klant en samen komen we tot een maatwerkoplossing. Onze engineers maken gebruik van vooruitstrevende 3D tekenprogramma’s om de kolomzwenkkranen samen te stellen. Niet alleen komen aandachtspunten zo snel naar voren, u heeft meteen een haarscherp beeld van uw kolomzwenkkraan. De 3D tekeningen zijn de basis van onze daarna volgende productie, assemblage en levering. Geeft u liever het gehele project in handen van Linq Systems? Dat kan! Van tekenen, produceren en leveren, verzorgen wij ook de montage, het testen en uiteindelijke opleveren. 

Kolomzwenkkraan en onderdelen op voorraad

Als groothandel heeft Linq Systems permanent een ruime voorraad. Wij zijn de enige importeur van Niko Helm Hellas kolomzwenkkranen, railsystemen en onderdelen. Omdat ons magazijn wekelijks leveringen ontvangt uit verschillende fabrieken, zijn wij in staat een 24-uur distributie uit ons eigen magazijn naar onze klanten te garanderen. Wij leveren overal in Nederland, België en Luxemburg, en hanteren daarbij colli’s 24 uur, pallets 48 uur en lengtevrachten 48 uur. Onze klanten kunnen meer dan 3000 producten direct online bestellen. Linq Systems heeft expertise en ervaring op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, kolomzwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten. Kunt u de kolomzwenkkraan die u zoekt niet vinden? Neem even contact met ons op!