Kraanbaan systeem

Perfect kraanbaan systeem van Linq Systems

Bent u op zoek naar een bedrijf dat in staat is om binnen korte tijd een kraanbaan systeem voor u te realiseren? Zoekt u dan niet verder. Bij Linq Systems bent u aan het juiste adres. Onze showroom in Waalwijk biedt een overzicht van onze kraanbaan systemen. Hier vindt u ook onze productieruimtes. Linq Systems is dé specialist op het gebied van industriële kraanbaan systemen voor de professionele afnemer. Wij zijn uiterst flexibel en bieden altijd een passende oplossing voor al onze klanten. Naast onze maatwerk kraanbaan systemen, bieden wij online meer dan 3000 artikelen aan. Denk hierbij aan schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, zwenkkranen, RVS railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten. Bij Linq Systems streven we naar maximale klanttevredenheid en daarom bieden we ook online bestellingen aan. Onze showroom en productieruimtes bieden u een uitstekend beeld van ons werk en we zijn altijd bereid om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies voor het op maat maken van een kraanbaan systeem.

Kraanbaan systeem op maat

Bij Linq Systems begrijpen we hoe belangrijk een kraanbaan kan zijn voor de efficiëntie op de werkvloer. Ons ruime assortiment aan kraanbaan systemen is passend voor verschillende branches. We hebben in de afgelopen 45 jaar veel expertise opgebouwd over het ontwerpen, leveren en plaatsen van lichtgewicht kraanbaan systemen met een draagvermogen tot 2000 kilo. Bij ons kunt u terecht voor een op maat gemaakte industriële kraanbaan systeem die past bij uw specifieke wensen. We streven er altijd naar om zoveel mogelijk gebruik te maken van standaard onderdelen, maar we zijn ook flexibel genoeg om uw specifieke wensen te verwerken in de oplossingen die we bieden. Onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst stellen ons in staat om snel en efficiënt te leveren in België, Nederland en Luxemburg.

Meer weten over een kraanbaan systeem van Linq Systems?

Wilt u meer informatie over het bestellen of op maat maken van een kraanbaan systeem voor uw bedrijf? Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om een kraanbaan systeem op maat te laten maken, maar ook om losse onderdelen te bestellen via onze webwinkel. Onze producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en worden wekelijks aangevuld met nieuwe voorraad vanuit onze fabrieken. Daarnaast staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een aanvraag in te dienen voor uw eigen kraanbaan systeem.

Eigenschappen kraanbaan railsystemen

 • Draagvermogen tot 2000 KG
 • Door zeer lage rolweerstand van de kraanbaan is deze heel gemakkelijk handmatig te bedienen
 • Brugliggers tot en met 12 meter
 • Lage inbouwhoogte, bijvoorbeeld voor gebruik in containers of transportmiddelen
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316
 • Aandrijvingen mogelijk (radiografisch of bekabelde uitvoering)
 • Zeer lange levensduur (EN1527) en lage onderhoudskosten

Catalogus LICHTE KRAANBAANSYSTEMEN

Industriële Kraanbaansystemen tot 2000KG
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen voor werkplaats kraansystemen tot 2000KG.
In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

 • Kraanbaansystemen tot 2000KG
 • Hijs en Hef Railsystemen
voorblad folder kraanbanen roestvaststaal niko helm hellas klein
 • Hef en Hijs Railsystemen in Roestvaststaal
voorblad handleiding kraanbanen niko helm hellas klein
 • Installatie Handleiding Kraanbaansystemen
voorblad handleiding kraanbanen aandrijving niko helm hellas klein

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

kraanbaansysteem met twee dubbele brugliggers en takels

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

KRAANBAANSYSTEEM TOT 80KGKRAANBAANSYSTEEM TOT 250KGKraanbaansysteem tot 500KGKRAANBAANSYSTEEM tot 1000KGKraanbaansysteem tot 2000KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

kraanbaansysteem NIKO HELM HELLAS Oostenrijk

NIKO HELM HELLAS bovenloop kraanbaansysteem