Kraanbaan systeem

Perfect kraanbaan systeem van Linq Systems

Bent u op zoek naar een kraanbaan systeem? Bent u op zoek naar een bedrijf dat binnen een korte tijd een kraanbaan systeem voor u kan realiseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Linq Systems. Bij ons magazijn in Waalwijk, gelegen tussen Breda en Den Bosch, vindt u onze showroom waar u een kraanbaan systeem kunt bekijken. Hier vindt u ook onze productieruimtes. Linq Systems is dé specialist op het gebied van industriële kraanbaan systemen voor de professionele afnemer. Wij kenmerken ons door een uiterst flexibele opstelling, zodat wij altijd een goede oplossing kunnen aandragen voor al onze klanten. Naast ons aanbod voor het op maat maken van een kraanbaan systeem kunt u bij ons ook online uw producten bestellen. Wij bieden meer dan 3000 artikelen aan. U vindt bij ons alles op de gebieden van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten. Wij zien uw aanvraag voor een kraanbaan systeem graag tegemoet. 

Kraanbaan systeem op maat 

Door een kraanbaan te gebruiken kan u de werkzaamheden op de werkvloer een stuk lichter maken. Bij Linq Systems beschikken wij over een groot assortiment en een ruime voorraad aan kraanbaan systemen, die ook passend zijn voor uw branche. In de afgelopen 45 jaar hebben wij veel ervaring en expertise opgebouwd over het ontwerpen, leveren en plaatsen van een licht gewicht kraanbaan systeem met een draagvermogen tot 2000 kilo. Iedere branche is anders en ieder project is anders. Veel van onze industriële kraanbaan systemen worden op maat gemaakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de standaard onderdelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw specifieke wensen te verwerken in passende oplossingen. Wij beschikken over een ruime voorraad in Nederland, waardoor wij snel kunnen leveren in België, Nederland en Luxemburg. Door onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst vinden wij altijd een oplossing voor uw gewenste kraanbaan.

Meer weten over een kraanbaan systeem?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen en/of op maat maken van een kraanbaan systeem voor uw bedrijf? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en kunt u al uw vragen vrijblijvend aan ons stellen. Wij zien uw aanvraag voor het maken van een kraanbaan systeem graag tegemoet. Wij beschikken ook over een webwinkel, waar u uw onderdelen kunt bestellen. Vanuit de fabrieken ontvangen wij wekelijks nieuwe voorraad aanvullingen. Onze producten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen aantrekkelijke tarieven.

Eigenschappen kraanbaan railsystemen

 • Draagvermogen tot 2000 KG
 • Door zeer lage rolweerstand van de kraanbaan is deze heel gemakkelijk handmatig te bedienen
 • Brugliggers tot en met 12 meter
 • Lage inbouwhoogte, bijvoorbeeld voor gebruik in containers of transportmiddelen
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316
 • Aandrijvingen mogelijk (radiografisch of bekabelde uitvoering)
 • Zeer lange levensduur (EN1527) en lage onderhoudskosten

Catalogus LICHTE KRAANBAANSYSTEMEN

Industriële Kraanbaansystemen tot 2000KG
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen voor werkplaats kraansystemen tot 2000KG.
In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

 • Kraanbaansystemen tot 2000KG
 • Hijs en Hef Railsystemen
voorblad folder kraanbanen roestvaststaal niko helm hellas klein
 • Hef en Hijs Railsystemen in Roestvaststaal
voorblad handleiding kraanbanen niko helm hellas klein
 • Installatie Handleiding Kraanbaansystemen
voorblad handleiding kraanbanen aandrijving niko helm hellas klein

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

kraanbaansysteem met twee dubbele brugliggers en takels

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

KRAANBAANSYSTEEM TOT 80KGKRAANBAANSYSTEEM TOT 250KGKraanbaansysteem tot 500KGKRAANBAANSYSTEEM tot 1000KGKraanbaansysteem tot 2000KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

kraanbaansysteem NIKO HELM HELLAS Oostenrijk

NIKO HELM HELLAS bovenloop kraanbaansysteem