Kraanbaan systeem

Perfect kraanbaan systeem van Linq Systems

Heeft u een kraanbaan systeem nodig? Zoekt u een kraanbaan systeem om uw werkzaamheden lichter te maken? Het perfecte kraanbaan systeem vindt u bij Linq Systems! In meer dan vijf decennia hebben wij veel ervaring en expertise opgebouwd over het ontwerpen, leveren en plaatsen van een licht gewicht kraanbaan systeem met een draagvermogen tot 2000 kilo. De producent is de specialist Niko Helm Hellas, bij velen bekend. Wij zijn de enige importeur van deze producten van hoge kwaliteit in Nederland en hebben continu een ruime voorraad, zodat wij u altijd kunnen helpen. Doordat de rails compact zijn en de inbouwhoogte klein, zijn onze kraanbaan systemen bij uitstek geschikt waar weinig hijshoogte mogelijk is. Ons kraanbaan systeem is daardoor voor veel werkplaatsen geschikt. Het kraanbaan systeem kan uitgevoerd worden met enkele of dubbele rolbruggen met een maximale lengte van 10 meter. In de meeste gevallen kan Linq Systems het kraanbaan systeem monteren aan de bestaande dak constructie of een andere aanwezige staalstructuur. Natuurlijk kunnen wij ook een vrijstaande draagconstructie bouwen.

Altijd oplossing voor kraanbaan systeem 

Linq Systems staat niet alleen bekend om de ruime voorraad, maar ook voor onze aantrekkelijke prijzen. Het belangrijkste is dat wij altijd een oplossing op maat voor u kunnen realiseren voor een kraanbaan systeem. Wij gebruiken zoveel mogelijk standaard onderdelen, maar omdat wij beschikken over een eigen engineeringsafdeling kunnen wij inspelen op uw situatie. Wij werken flexibel, zijn creatief en denken met u mee. Onze engineers werken met professionele en geavanceerde 3D tekenprogramma’s. Aandachtspunten komen zo direct naar voren en u als klant heeft meteen een goed beeld hoe het kraanbaan systeem eruit komt te zien. De tekeningen vormen de basis voor verdere productie, assemblage en montage op locatie. Natuurlijk houden we tijdens het gehele traject rekening met uw budget. Dat geldt ook als we het gehele project van u overnemen: van tekeningen, productie en levering tot montage, testen en opleveren van het kraanbaan systeem.

Grote voorraad onderdelen kraanbaan systeem

Linq Systems beschikt als groothandel over een grote voorraad onderdelen en kraanbaan systemen. Wij kunnen snel leveren, doordat we elke week leveringen ontvangen en zo onze voorraad op peil houden. Wij leveren overal in Nederland, België en Luxemburg, waarbij geldt: colli’s 24 uur, pallets 48 uur en lengtevrachten 48 uur. Linq Systems is gevestigd in Waalwijk, waar u naast ons kantoor ook de productieruimtes, magazijn en de showroom vindt. Daar kunt u het kraanbaan systeem in bedrijf zien. Meer dan 3000 producten zijn direct te bestellen via onze webshop. Voor alles op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten bent u bij Linq Systems aan het juiste adres!

Eigenschappen kraanbaan railsystemen

 • Draagvermogen tot 2000 KG
 • Door zeer lage rolweerstand van de kraanbaan is deze heel gemakkelijk handmatig te bedienen
 • Brugliggers tot en met 12 meter
 • Lage inbouwhoogte, bijvoorbeeld voor gebruik in containers of transportmiddelen
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316
 • Aandrijvingen mogelijk (radiografisch of bekabelde uitvoering)
 • Zeer lange levensduur (EN1527) en lage onderhoudskosten

Catalogus LICHTE KRAANBAANSYSTEMEN

Industriële Kraanbaansystemen tot 2000KG
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen voor werkplaats kraansystemen tot 2000KG.
In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

 • Kraanbaansystemen tot 2000KG
 • Hijs en Hef Railsystemen
RVS kraanbaansystemen
voorblad folder kraanbanen roestvaststaal niko helm hellas klein
 • Hef en Hijs Railsystemen in Roestvaststaal
Handleiding Kraanbaansystemen
voorblad handleiding kraanbanen niko helm hellas klein
 • Installatie Handleiding Kraanbaansystemen
Niko Helm Hellas kraanbaan automatisering
voorblad handleiding kraanbanen aandrijving niko helm hellas klein

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

kraanbaansysteem met twee dubbele brugliggers en takels

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

KRAANBAANSYSTEEM TOT 80KGKRAANBAANSYSTEEM TOT 250KGKraanbaansysteem tot 500KGKRAANBAANSYSTEEM tot 1000KGKraanbaansysteem tot 2000KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

kraanbaansysteem NIKO HELM HELLAS Oostenrijk

NIKO HELM HELLAS bovenloop kraanbaansysteem