Kraanbaan

VERLICHT UW PROCES MET KRAANBANEN OP MAAT

Bent u op zoek naar een kraanbaan? Bent u geïnteresseerd in kraanbanen? Heeft u snel onderdelen voor een kraanbaan of voor meerdere kraanbanen nodig? U bent op de juiste plek, want al meer dan vijf decennia heeft Linq Systems ervaring met het leveren, ontwerpen en plaatsen van licht gewicht industriële kraanbanen en kraanbaan systemen van Niko Helm Hellas. Het maximale draagvermogen dat wij kunnen leveren voor een kraanbaan is 2000 kilo. Met name op plaatsen waar niet veel ruimte is, bijvoorbeeld in containers of transportmiddelen, zijn de kraanbanen van Linq Systems uitermate geschikt. De rails zijn namelijk compact en de inbouwhoogte is klein. De kraanbaan is zowel elektrisch als met de hand eenvoudig te bedienen. Linq Systems maakt zoveel mogelijk gebruik van standaard onderdelen, maar wij leveren ook zeker maatwerk. Dat is mogelijk omdat wij een engineeringsafdeling binnen ons bedrijf hebben. Onze engineers houden er ook rekening mee als in de toekomst de kraanbaan aangepast zou moeten worden. Linq Systems maakt gebruik van de bestaande dak constructie of een andere staalstructuur van uw onderneming. Indien gewenst kunnen wij ook een vrijstaande draagconstructie bouwen voor de kraanbanen.

Kraanbaan tegen aantrekkelijke tarieven

Of u Linq Systems alleen de kraanbaan of meerdere kraanbanen laat leveren of u geeft het project helemaal in onze handen, wij hanteren altijd aantrekkelijke tarieven voor onze hoge kwaliteit kraanbanen. Onze engineeringsafdeling maakt gebruik van geavanceerde 3D tekenprogramma’s, zodat wij aandachtspunten goed in beeld hebben. Bovendien krijgt u als klant ook meteen een compleet beeld van de kraanbanen. De 3D tekeningen vormen de basis voor productie, assemblage en de levering. Linq Systems is gevestigd in Waalwijk, gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Breda, en u vindt u daar onze productieruimtes, magazijn en de showroom met kraanbanen. Linq Systems heeft ervaring en expertise op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten.

Ruime voorraad aan kraanbanen

Linq Systems is een groothandel met meer dan 3000 artikelen, die u rechtstreeks online kunt bestellen. Wij zijn de enige importeur van Niko Helm Hellas kraanbanen en railsystemen. Wij hebben altijd een ruime voorraad voor u beschikbaar in ons magazijn. Dit is mogelijk doordat wij wekelijks leveringen krijgen vanuit verschillende fabrieken, waaronder die uit Griekenland. We zijn zodoende in staat om een 24-uur distributie aan te bieden in Nederland, België en Luxemburg. Heeft u nog vragen over bepaalde onderdelen die u bij ons niet online kunt vinden, neem dan gerust contact op! Ook over het installeren van railsystemen of kraanbanen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Eigenschappen kraanbaan railsystemen

 • Draagvermogen tot 2000 KG
 • Door zeer lage rolweerstand van de kraanbaan is deze heel gemakkelijk handmatig te bedienen 
 • Brugliggers tot en met 12 meter 
 • Lage inbouwhoogte, bijvoorbeeld voor gebruik in containers of transportmiddelen 
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316 
 • Aandrijvingen mogelijk (radiografisch of bekabelde uitvoering) 
 • Zeer lange levensduur (EN1527) en lage onderhoudskosten 

Catalogus LICHTE KRAANBAANSYSTEMEN

Industriële Kraanbaansystemen tot 2000KG
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen voor werkplaats kraansystemen tot 2000KG.
In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

 • Kraanbaansystemen tot 2000KG
 • Hijs en Hef Railsystemen 
voorblad folder kraanbanen roestvaststaal niko helm hellas klein
 • Hef en Hijs Railsystemen in Roestvaststaal
voorblad handleiding kraanbanen niko helm hellas klein
 • Installatie Handleiding Kraanbaansystemen
voorblad handleiding kraanbanen aandrijving niko helm hellas klein

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

kraanbaansysteem met twee dubbele brugliggers en takels

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

KRAANBAANSYSTEEM TOT 80KGKRAANBAANSYSTEEM TOT 250KGKraanbaansysteem tot 500KGKRAANBAANSYSTEEM tot 1000KGKraanbaansysteem tot 2000KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

kraanbaansysteem NIKO HELM HELLAS Oostenrijk

NIKO HELM HELLAS bovenloop kraanbaansysteem