Bovenloop kraanbaan railsysteem

Bij Betondingen in Zaltbommel hebben wij 3 kraanbaansyetemen mogen leveren en plaatsen voor het verplaatsen van betonelementen. 2 Kraanbaansystemen geschikt voor heffen en hijsen van lasten tot 250 zijn in verband met de hoogte van het gebouw 4 meter verlaagd gemonteerd aan de dakconstructie.

Wij hebben daarvoor een extra hulpconstructie in het gebouw aangebracht. Doordat de kraanbanen verlaagd zijn opgehangen kunnen ze eenvoudig en snel met de hand verplaats worden. De elektrische kettingtakels worden gevoed door middel van een kabelwagen festoensysteem wat in de rails meeloopt.

Bij de 3e kraanbaan, welke eveneens verlaagd is gemonteerd door onze monteurs, is vacuümheffer unit bevestigd. De vacuümheffer tilt probleemloos de zware betonelementen op. De slang voor de vacuüm heffer wordt door middel van speciale kabel/slang wagentjes soepel geleid over een lengte van ca. 25 meter.

Betondingen kan op deze manier de efficiency van de medewerkers verhogen en daarnaast kunne de medewerkers nu op een ergonomische verantwoorde manier de zware producten optillen en verplaatsen.

kraanbaansysteem geinstalleerd betondingen te zaltbommel
kraanbaansysteem linq systems transport bundels
kraanbaansysteem linq systems
Deze site gebruikt cookies om uw ervaring als bezoeker te verbeteren