Kraanbanen

VERLICHT UW PROCES MET KRAANBANEN OP MAAT

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kraanbanen op maat kan maken? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Linq Systems. Linq Systems is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van kraanbanen en kraanbaan onderdelen. Wij bieden zowel elektrische als handmatig bedienbare kraanbanen aan. Linq Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en plaatsen van lichtgewicht kraanbanen, die passend zijn voor verschillende branches. Met meer dan 45 jaar ervaring zijn wij een vertrouwde partner voor vele zakelijke klanten. Linq Systems maakt zoveel mogelijk gebruik van standaard onderdelen, maar levert ook maatwerk om aan vrijwel al uw wensen te voldoen. Wij beschikken over een team van specialisten, dat klaarstaat om uw gewenste kraanbaan te ontwerpen. Wij maken gebruik van de bestaande dakconstructie of andere staalstructuren in uw pand. Ons team maakt gebruik van geavanceerde 3D tekenprogramma’s, zodat alle aandachtspunten goed in zicht zijn en u een compleet beeld van de kraanbanen kan rijgen. Deze tekeningen vormen de basis voor de verdere productie, assemblage en montage op uw locatie.

Kraanbanen van Linq Systems

Linq Systems is gevestigd in Waalwijk, waar klanten de productieruimtes, magazijn en de showroom met kraanbanen kunnen bezoeken. Linq Systems is een betrouwbare partner voor vele zakelijke klanten die op zoek zijn naar kraanbanen en kraanbaan onderdelen. Wij bieden onze jarenlange ervaring aan voor het op maat maken van verschillende soorten kraanbanen en voor het vinden van kraanbaan onderdelen. Door de jaren heen weten vele klanten ons te vinden en maken zij graag gebruik van onze expertise en het vakmanschap van Linq Systems. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en goede service. Bij Linq Systems kunt u terecht voor kraanbanen op maat, die volledig aansluiten bij uw wensen en behoeften. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat uw kraanbaan perfect wordt ontworpen en geïnstalleerd. Het ontwerpen van kraanbanen op maat is een belangrijk onderdeel van de service die Linq Systems biedt, omdat ieder bedrijf unieke eisen en omstandigheden heeft waarmee rekening moet worden gehouden. Al met al is Linq Systems een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar kraanbanen en kraanbaan onderdelen. Met meer dan 45 jaar ervaring en een team van specialisten staan wij klaar om klanten te helpen bij het realiseren van uw gewenste kraanbaan. Klanten kunnen te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met Linq Systems om meer informatie te krijgen over het ruime aanbod en de mogelijkheden voor het op maat maken van kraanbanen.

Eigenschappen kraanbaan railsystemen

 • Draagvermogen tot 2000 KG
 • Door zeer lage rolweerstand van de kraanbaan is deze heel gemakkelijk handmatig te bedienen
 • Brugliggers tot en met 12 meter
 • Lage inbouwhoogte, bijvoorbeeld voor gebruik in containers of transportmiddelen
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316
 • Aandrijvingen mogelijk (radiografisch of bekabelde uitvoering)
 • Zeer lange levensduur (EN1527) en lage onderhoudskosten

Catalogus LICHTE KRAANBAANSYSTEMEN

Industriële Kraanbaansystemen tot 2000KG
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen voor werkplaats kraansystemen tot 2000KG.
In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

 • Kraanbaansystemen tot 2000KG
 • Hijs en Hef Railsystemen
voorblad folder kraanbanen roestvaststaal niko helm hellas klein
 • Hef en Hijs Railsystemen in Roestvaststaal
voorblad handleiding kraanbanen niko helm hellas klein
 • Installatie Handleiding Kraanbaansystemen
voorblad handleiding kraanbanen aandrijving niko helm hellas klein

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

kraanbaansysteem met twee dubbele brugliggers en takels

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

KRAANBAANSYSTEEM TOT 80KGKRAANBAANSYSTEEM TOT 250KGKraanbaansysteem tot 500KGKRAANBAANSYSTEEM tot 1000KGKraanbaansysteem tot 2000KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

kraanbaansysteem NIKO HELM HELLAS Oostenrijk

NIKO HELM HELLAS bovenloop kraanbaansysteem