Kraanbanen

VERLICHT UW PROCES MET KRAANBANEN OP MAAT

Bent u op zoek naar kraanbanen? Bent u op zoek naar een bedrijf, waar u onderdelen voor kraanbanen kunt vinden en direct online kunt bestellen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Linq Systems. Linq Systems biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van kraanbanen en voor het vinden van kraanbaan onderdelen. Door de jaren heen weten vele zakelijke klanten ons te vinden en maken zij graag gebruik van ons ruime assortiment. Linq Systems is gevestigd in Waalwijk, gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Breda, en u vindt u daar onze productieruimtes, magazijn en de showroom met kraanbanen. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod en de mogelijkheden voor het op maat maken van kraanbanen? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zien uw aanvraag voor een kraanbaan graag tegemoet. 

Kraanbaan realiseren door Linq Systems

Al meer dan 45 jaar heeft Linq Systems ervaring met het leveren, ontwerpen en plaatsen van licht gewicht kraanbanen die passend zijn voor verschillende branches. Al onze kraanbanen zijn zowel elektrisch als met de hand eenvoudig te bedienen. Linq Systems maakt zoveel mogelijk gebruik van standaard onderdelen, maar wij leveren ook zeker maatwerk, waardoor wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar om uw gewenste kraanbaan te ontwerpen. Linq Systems maakt gebruik van de bestaande dak constructie of een andere staalstructuur in uw onderneming. Onze engineeringsafdeling maakt gebruik van geavanceerde 3D tekenprogramma’s, zodat wij alle aandachtspunten goed in beeld hebben. Bovendien krijgt u als klant ook meteen een compleet beeld van de kraanbanen en kunt u direct bekijken of deze aansluiten bij uw wensen. Deze tekeningen vormen dan ook de basis voor de verdere productie, assemblage en montage up uw locatie.

Meer weten over kraanbanen van Linq Systems?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van een kraanbaan? Bent u op zoek naar onderdelen die passend zijn voor uw kraanbaan zodat deze beter zijn werk kan doen? Linq Systems beschikt over meer dan 3000 onderdelen, die geschikt zijn voor het bouwen en uitbreiden van een kraanbaan systeem. Linq Systems is een groothandel met artikelen, die u rechtstreeks online kunt bestellen. Wij zijn de enige importeur van Niko Helm Hellas kraanbanen en railsystemen, waardoor wij ook beschikken over een ruime voorraad. Onze groothandel biedt ruime lokale voorraden en de wekelijkse leveringen vanuit onder andere Griekenland zorgen voor een constante aanvoer van Railsystemen & Techniek voor de Benelux. 

Eigenschappen kraanbaan railsystemen

 • Draagvermogen tot 2000 KG
 • Door zeer lage rolweerstand van de kraanbaan is deze heel gemakkelijk handmatig te bedienen
 • Brugliggers tot en met 12 meter
 • Lage inbouwhoogte, bijvoorbeeld voor gebruik in containers of transportmiddelen
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316
 • Aandrijvingen mogelijk (radiografisch of bekabelde uitvoering)
 • Zeer lange levensduur (EN1527) en lage onderhoudskosten

Catalogus LICHTE KRAANBAANSYSTEMEN

Industriële Kraanbaansystemen tot 2000KG
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen voor werkplaats kraansystemen tot 2000KG.
In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

 • Kraanbaansystemen tot 2000KG
 • Hijs en Hef Railsystemen
voorblad folder kraanbanen roestvaststaal niko helm hellas klein
 • Hef en Hijs Railsystemen in Roestvaststaal
voorblad handleiding kraanbanen niko helm hellas klein
 • Installatie Handleiding Kraanbaansystemen
voorblad handleiding kraanbanen aandrijving niko helm hellas klein

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

kraanbaansysteem met twee dubbele brugliggers en takels

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

KRAANBAANSYSTEEM TOT 80KGKRAANBAANSYSTEEM TOT 250KGKraanbaansysteem tot 500KGKRAANBAANSYSTEEM tot 1000KGKraanbaansysteem tot 2000KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

kraanbaansysteem NIKO HELM HELLAS Oostenrijk

NIKO HELM HELLAS bovenloop kraanbaansysteem