Engineering

Veel van onze industriële railsystemen worden op maat gemaakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de standaard onderdelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw specifieke wensen te verwerken in onze oplossingen.

Door onze eigen engineering zijn wij in staat om snel oplossingen te bedenken voor uw situatie.

Wij werken met professionele 3D tekenprogramma’s zodat wij snel een railsysteem kunnen visualiseren. Daarbij komen aandachtspunten snel aan het licht en krijgt u als klant een goede indruk hoe het systeem eruit gaat zien. Deze tekeningen vormen dan ook de basis voor de verdere productie, assemblage en montage up uw lokatie.

Onze kracht zit in onze creatieve manier om samen met u oplossingen te bedenken.

projecten

Natuurlijk kunt u uw project geheel bij ons uitbesteden. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.Wij kunnen samen met u een goede oplossing bedenken welke past binnen uw budget.

Daarna zorgen wij voor de tekeningen, productie en levering van de onderdelen. Daarna gaan wij uw railsysteem monteren, testen en volgt de oplevering.

groothandel

Linq Systems BV is de enige importeur van o.a. NIKO HELM HELLAS SA , Deyle in de Benelux.

De eigen showroom, productie- en opslagruimte(s) staan op het bedrijventerrein De Haven in Waalwijk, midden in Brabant tussen Breda en ’s-Hertogenbosch.

Onze groothandel bied ruime lokale voorraden en de wekelijkse leveringen vanuit onder andere Griekenland zorgen voor een constante aanvoer van Railsystemen & Techniek voor de Benelux, welke vanuit het Waalwijks magazijn in de 24-uur distributie worden uitgeleverd.

Of het nu gaat om enkele gordijnrunners in een doosje of bundels rails van een paar ton, wij verzenden dagelijks met diverse transportbedrijven.

Daag ons gerust uit een oplossing voor u te vinden

Linq systems BV – Oplossingen in railsystemen & techniek

  • Ruime voorraden in Waalwijk (Nederland)
  • Wekelijkse aanleveringen vanuit productie
  • Kwaliteit staat voorop, enkel professionele producten en oplossingen
  • Een schat aan ervaring opgebouwd in de laatste 5 decennia

Ons kantoor, magazijn en werkplaats vind u hier

Linq Systems BV

Zinkerweg 9 (kantoor & magazijn), Zinkerweg 9C (werkplaats)

5145NL Waalwijk (NL)

Tel: +31-(0)416 651 999

Mail: verkoop(at)linq-systems.nl

BTW nummer: NL819712917B01 | KvK nummer: 17229983