Railsystemen & Techniek:
Totaaloplossingen en Onderdelen Shop
Railsystemen & Techniek: Totaaloplossingen en Onderdelen Shop

menu

Home / Over ons

Ons verhaal

Linq Systems b.v. railsystemen & techniek is dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Onze Niko Helm Hellas S.A. railsystemen zijn van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Linq Systems b.v. kenmerkt zich door een uiterst flexibele opstelling zodat wij altijd een goede oplossing kunnen aandragen.

Wij beschikken over een ruime voorraad in Nederland waardoor wij snel kunnen leveren in België, Nederland en Luxemburg. Vanuit de fabrieken ontvangen wij wekelijks nieuwe voorraad aanvullingen. Mocht u ondanks ons uitgebreide assortiment railonderdelen niet het gewenste product of oplossing kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons ons op. Door onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst vinden wij altijd een oplossing.

Gedreven & oplossingsgericht

Wij hebben een gedreven team dat oplossingsgericht te werk gaat. We willen graag betrokken zijn bij het begin van uw idee of project. Op deze manier kunnen wij u in een vroeg stadium al helpen om tot een goede oplossing te komen. Wij streven een zo hoog mogelijke service en een grote klanttevredenheid na in alles wat we doen.

Engineering & Maatwerk

Veel oplossingen vragen om maatwerk. Door onze eigen engineering hebben we de kennis en kunde in huis om samen met u een passende oplossing uit te werken. Door middel van een 3D tekenpakket werken wij u project uit en dit dient tevens als de basis voor de uiteindelijke oplossing.

Magazijn & Werkplaats

Wij beschikken over een flinke voorraad railproducten zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Met regelmatige voorraadaanvullingen zorgen we dat de levertijden kort en betrouwbaar zijn. Daarnaast beschikken we ook over een werkplaats om klantspecifieke producten te produceren.

Onze werkwijze

Uw Wensen

Welke toepassing heeft uw railsysteem ? Wat is de aanleiding voor uw zoektocht naar een railsysteem als oplossing ? Op welke manier is het railsysteem integreerbaar in uw huidige proces

Oplossingen bespreken

Linq Systems BV gaat op zoek naar oplossingen waarbij wij gebruik maken van honderden onderdelen van onze leveranciers & fabrieken. Specifieke onderdelen maken we lokaal of in de fabrieken waarmee wij al vele jaren zaken doen. Desgewenst nemen we het hele project uit uw handen en zorgen voor de staalconstructie, engineering, product-aanpassingen en montage.

Produceren & Leveren

Lokale voorraad word wekelijks op niveau gehouden. Hiermee kunnen de veel gebruikte producten direct geleverd worden. Kleine of middelgrote projecten kunnen veelal uit de eigen voorraad worden opgestart.

Contactgegevens

Neem contact met mij op

Click to access the login or register cheese