Stroomrails

KUNSTSTOF & METALEN INDUSTRIËLE STROOMRAILSYSTEMEN

De stroomrails specialist

Bij Linq Systems bent u verzekerd van hoogwaardige stroomrails van topkwaliteit. Onze Niko Helm Hellas S.A. railsystemen zijn beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs en staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij zijn er trots op dat we ons kunnen onderscheiden van andere aanbieders door onze flexibele opstelling, snelle levering en uitstekende klantenservice. Wij streven naar een langdurige relatie met al onze klanten en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze producten en diensten. Linq Systems is dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Als u op zoek bent naar stroomrails op maat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze eigen showroom, productie- en opslagruimte bevinden zich op het bedrijventerrein De Haven in Waalwijk. Ons team van specialisten werkt met professionele 3D-tekenprogramma’s, zodat wij snel een railsysteem kunnen visualiseren. Zo komen aandachtspunten snel aan het licht en krijgt u als klant een goede indruk hoe het systeem eruit gaat zien.

Vele mogelijkheden voor het maken van een stroomrails

Onze stroomrails worden veelal toegepast in werkplaatsen, laboratoria en practicum lokalen op scholen. Doordat het stopcontact meegesleept kan worden naar de plaats waar de stroom nodig is en de stroom van bovenaf aangevoerd wordt, ontstaat er een zeer veilige werkplaatsomgeving, waarbij de kans op ongevallen tot een minimum gereduceerd wordt. Wij begrijpen dat elk bedrijf en elke situatie uniek is en daarom werken wij altijd op maat. Ons team van specialisten werkt met de nieuwste technologieën om oplossingen op maat te kunnen bieden. Onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst stellen ons in staat om snel en efficiënt te werken en zo de beste oplossingen te bieden voor uw stroomrails behoeften. Linq Systems kenmerkt zich door een uiterst flexibele opstelling, zodat wij altijd een goede oplossing kunnen aandragen voor het realiseren van uw gewenste stroomrails. We maken zoveel mogelijk gebruik van standaard onderdelen, maar omdat we beschikken over een eigen engineeringsafdeling zijn wij uitstekend in staat om perfect maatwerk te produceren. Onze kracht ligt in onze creatieve manier om samen met u oplossingen te bedenken. Het assortiment wordt met regelmaat uitgebreid, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer weten over stroomrails op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van stroomrails in uw pand? U kunt direct contact met ons opnemen. Ons team staat graag voor u klaar en vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor het op maat maken van de stroomrails die u nodig heeft. Samen kunnen we de perfecte oplossing vinden voor uw stroomrail behoeften.

kunststof sleepcontact stroomrails

Deze kunststof sleepleiding is geheel van kunststof met een maximale belasting van 140 Amp. Deze spanningsrail is door het speciale ontwerp snel te monteren.

Daarnaast zijn de stukken rail eenvoudig te vervangen.

Zeer prijsgunstig systeem!

 • De spanningsrail is compact uitgevoerd waardoor een minimale inbouwhoogte nodig is.
 • Elk koppelstuk in de sleepcontactleiding fungeert als een expansiestuk waardoor geen speciale expansiestukken nodig zijn.
 • Het is systeem is gemakkelijk op maat te maken door zijn eenvoud. Snelle montage.
 • De rail kan in een keer gemonteerd worden. U hoeft niet iedere keer terug naar voorgaande secties. Eindvoeding of middenvoeding is mogelijk.
 • Snel te repareren bij beschadiging zonder de overige rail te verplaatsen of los te maken.
 • Voltage tot 600 V Werktemperatuur tuur -35 en + 55 graden Celcius
 • Buitentoepassing mogelijk (evt. in combinatie met speciale hulpstukken)
 • Spatwaterdicht categorie IP23 en in combinatie met speciale hulpstukken IP24

Catalogus STROOMRAILS SYSTEMEN

DEYLE D-serie Stroomrails Stroomtoevoersysteem
voorblad catalogus stroomrails deyle typeD
 • Stroomrails tot 5P & 80AMP
  (metalen uitvoering type D)
 • Zeer breed assortiment stroomafnemers
 • Ideaal voor flexibele werkplekken in combinatie met EBOX verplaatsbare contactdozen
voorblad catalogus stroomrails deyle typeB
 • Stroomrails tot 11P & 100AMP
  (metalen uitvoering type B)
 • Zeer breed assortiment stroomafnemers
 • Ideaal voor flexibele werkplekken in combinatie met EBOX verplaatsbare contactdozen
voorblad giovenzana stroomrails festoensystemen klein
 • Stroomrails
  (kunststof voorgemonteerde geleiders)
 • Stroomrails
  (kunststof doorlopende geleiders)
 • ATEX Festoensysteem
 • Verplaatsbare contactdozen
 • Noodstoppen, krachtstroom, netstroom en zekeringen

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

creëer flexibele werkplekken met verplaastbare contactdozen in combinatie met stroomrails

Pre mounted busbar

professionele stroomrails

met voorgemonteerde geleiders of doorlopende geleiders

kwaliteit stroomrails

compacte afmetingen stroomrails

bochten

Gebogen stroomrails op maat