Stroomrails

KUNSTSTOF & METALEN INDUSTRIËLE STROOMRAILS

DEYLE metalen stroomrails stroomtoevoersystemen

TYPE D: DEYLE SLEEPCONTACTRAILS 16 – 50 AMP

Met deze contactrail maakt uw “stopcontacten” versleep baar. Aan deze rail kunnen eenvoudig diverse stopcontacten al dan niet per stopcontact apart gezekerd worden.

Deze rail wordt veelal toegepast in werkplaatsen, laboratoria, practicum lokalen op scholen. Doordat het stopcontact meegesleept kan worden naar de plaats waar de stroom nodig is en de stroom van bovenaf aangevoerd wordt, ontstaat een zeer veilige werkplaatsomgeving waarbij de kans op ongevallen tot een minimum gereduceerd wordt.

In combinatie met bijvoorbeeld veerbalancers wordt het snoer iedere keer weer teruggetrokken.

TYPE B: DEYLE SLEEPCONTACTRAILS 16 – 100 AMP

Dit type is vooral geschikt voor de voeding van bewegende machines / onderdelen van installaties.

De robuuste uitvoering zorgt voor een onderhoudsvriendelijke en bedrijfszekere oplossing om uw apparaten van stroom te voorzien. Maak uw stroomtoevoer flexibel door gebruik te maken van de zeer veilige en solide stroomrail van Deyle.

kunststof sleepcontact stroomrails

Deze kunststof sleepleiding is geheel van kunststof met een maximale belasting van 140 Amp. Deze spanningsrail is door het speciale ontwerp snel te monteren.

Daarnaast zijn de stukken rail eenvoudig te vervangen.

Zeer prijsgunstig systeem!

 • De spanningsrail is compact uitgevoerd waardoor een minimale inbouwhoogte nodig is.
 • Elk koppelstuk in de sleepcontactleiding fungeert als een expansiestuk waardoor geen speciale expansiestukken nodig zijn.
 • Het is systeem is gemakkelijk op maat te maken door zijn eenvoud. Snelle montage.
 • De rail kan in een keer gemonteerd worden. U hoeft niet iedere keer terug naar voorgaande secties. Eindvoeding of middenvoeding is mogelijk.
 • Snel te repareren bij beschadiging zonder de overige rail te verplaatsen of los te maken.
 • Voltage tot 600 V Werktemperatuur tuur -35 en + 55 graden Celcius
 • Buitentoepassing mogelijk (evt. in combinatie met speciale hulpstukken)
 • Spatwaterdicht categorie IP23 en in combinatie met speciale hulpstukken IP24

Catalogus STROOMRAILS SYSTEMEN

DEYLE D-serie Stroomrails Stroomtoevoersysteem
voorblad catalogus stroomrails deyle typeD
 • Stroomrails tot 5P & 80AMP
  (metalen uitvoering type D)
 • Zeer breed assortiment stroomafnemers
 • Ideaal voor flexibele werkplekken in combinatie met EBOX verplaatsbare contactdozen
voorblad catalogus stroomrails deyle typeB
 • Stroomrails tot 11P & 100AMP
  (metalen uitvoering type B)
 • Zeer breed assortiment stroomafnemers
 • Ideaal voor flexibele werkplekken in combinatie met EBOX verplaatsbare contactdozen
voorblad giovenzana stroomrails festoensystemen klein
 • Stroomrails
  (kunststof voorgemonteerde geleiders)
 • Stroomrails
  (kunststof doorlopende geleiders)
 • ATEX Festoensysteem
 • Verplaatsbare contactdozen
 • Noodstoppen, krachtstroom, netstroom en zekeringen

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

creëer flexibele werkplekken met verplaastbare contactdozen in combinatie met stroomrails

Pre mounted busbar

professionele stroomrails

met voorgemonteerde geleiders of doorlopende geleiders

kwaliteit stroomrails

compacte afmetingen stroomrails

bochten

Gebogen stroomrails op maat

De stroomrails specialist

Bent u op zoek naar stroomrails? Bent u op zoek naar een manier om meer stopcontacten te genereren op diverse plekken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Linq Systems voor het vinden van verschillende stroomrails oplossingen. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, waardoor wij uw wensen nog beter tot in detail kunnen uitwerken. Linq Systems b.v. railsystemen & techniek is dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Onze Niko Helm Hellas S.A. railsystemen zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Linq Systems kenmerkt zich door een uiterst flexibele opstelling, zodat wij altijd een goede oplossing kunnen aandragen voor het realiseren van uw gewenste stroomrails. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team staat graag voor u klaar en vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor het op maat maken van de stroomrails die u nodig heeft.

Stroomrails van Linq Systems

De eigen showroom, productie- en opslagruimte(s) staan op het bedrijventerrein De Haven in Waalwijk, midden in Brabant tussen Breda en ’s-Hertogenbosch. Linq Systems b.v. railsystemen & techniek is dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Door onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst vinden wij altijd een oplossing op maat voor het op maat maken van een stroomrails. Ons team van specialisten werkt met professionele 3D tekenprogramma’s, zodat wij snel een railsysteem kunnen visualiseren. Daarbij komen aandachtspunten snel aan het licht en krijgt u als klant een goede indruk hoe het systeem eruit gaat zien. Deze tekeningen vormen dan ook de basis voor de verdere productie, assemblage en montage up uw locatie. Een stroomrails wordt veelal toegepast in werkplaatsen, laboratoria en practicum lokalen op scholen. Doordat het stopcontact meegesleept kan worden naar de plaats waar de stroom nodig is en de stroom van bovenaf aangevoerd wordt, ontstaat een zeer veilige werkplaatsomgeving waarbij de kans op ongevallen tot een minimum gereduceerd wordt.

Meer weten over stroomrails op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van stroomrails in uw pand? U kunt direct contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend maken wij zoveel mogelijk gebruik van standaard onderdelen voor het realiseren van een stroomrails, maar omdat Linq Systems beschikt over een eigen engineeringsafdeling zijn wij uitstekend in staat om perfect maatwerk te produceren. Onze kracht zit in onze creatieve manier om samen met u oplossingen te bedenken. Het assortiment wordt met regelmaat uitgebreid. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.