wandzwenkkraan

breed ssortiment wandzwenkkranen

Bent u op zoek naar een wandzwenkkraan? Is uw huidige wandzwenkkraan aan vervanging toe of wil u meer wandzwenkkranen toevoegen aan uw bedrijf? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Waalwijk bij Linq Systems. Linq Systems b.v. railsystemen & techniek is dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het op maat maken van verschillende soorten wandzwenkkranen die geschikt zijn voor uw branche. Veel van onze industriële railsystemen worden op maat gemaakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de standaard onderdelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw specifieke wensen te verwerken in onze oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u een overzicht van onze expertises en vakkennis. Wij zien uw aanvraag voor het op maat maken van wandzwenkkranen graag tegemoet. 

Catalogus hijs en hef systemen

Catalogus Hef & Hijs Railsystemen
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein
  • Zwenkkranen met muur of kolom bevestiging
  • Zwenkkranen, vrijstaande uitvoering
NIKO HELM HELLAS Folder Zwenkkranen k
  • Niko Helm Hellas zwenkkranen overzicht

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

Offerte aanvragen

Vraag naar de actuele levertijd

zwenkkraan kolommontage met vacuumheffer

vacuümheffer met zwenkkraan

Ideaal om werkzaamheden te vergemakkelijken rondom de werkplek

RVS zwenkkraan

Op maat gemaakt

roestvaststalen zwenkkraan met plafondmontage

ZWENKKRAAN WANDBEVESTIGING

altijd compleet geleverd

inclusief kabelwagens, trolley voor de takel, aanvangsklem, eindstop & kabelwartels….

Wandzwenkkraan op maat bij Linq Systems

Al onze wandzwenkkranen worden gefabriceerd door Niko Helm Hellas in Griekenland of door onze eigen engineeringsafdeling in onze lokale werkplaats in Waalwijk. Wij zijn de enige importeur van Niko Helm Hellas wandzwenkkranen, railsystemen en onderdelen. Als groothandel ontvangen wij wekelijks leveringen uit verschillende fabrieken en we houden daarmee onze voorraad continu op peil. Onze Niko Helm Hellas S.A. railsystemen zijn van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Linq Systems b.v. kenmerkt zich door een uiterst flexibele opstelling, zodat wij altijd een goede oplossing kunnen aandragen. Wij beschikken over een ruime voorraad in Nederland, waardoor wij snel kunnen leveren in België, Nederland en Luxemburg. Wij werken met professionele 3D tekenprogramma’s, zodat wij snel een wandzwenkkraan voor onze klanten kunnen visualiseren. Daarbij komen aandachtspunten snel aan het licht en krijgt u als klant een goede indruk hoe het systeem eruit gaat zien. Deze tekeningen vormen dan ook de basis voor de verdere productie, assemblage en montage up uw locatie.

Eigen werkplaats voor wandzwenkkranen

Linq Systems beschikt over een eigen werkplaats en showroom, waar u al onze machines en producten zelf kunt bekijken. Door onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst vinden wij altijd een oplossing. De eigen showroom, productie- en opslagruimte(s) staan op het bedrijventerrein De Haven in Waalwijk, die u vindt midden in Brabant tussen Breda en ’s-Hertogenbosch. Linq Systems heeft expertise en ervaring op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten.