Linq Systems – werkplaats kraan

VERLICHT UW PROCES MET WERKPLAATS KRANEN OP MAAT

Van 2 tot 2000kg draagvermogen

Bent u op zoek naar een werkplaats kraan? Bent u op zoek naar een specialist, die werkplaats kranen op maat kan maken? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Linq Systems. Linq Systems is een toonaangevende speler op het gebied van industriële railsystemen en werkplaats kranen. Met meer dan 45 jaar ervaring in het leveren, ontwerpen en plaatsen van Niko Helm Hellas S.A. werkplaats kranen en kraanbaan systemen, zijn wij de specialist voor professionele afnemers. Onze werkplaats kranen zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

We hebben een reputatie opgebouwd als een flexibele en betrouwbare partner, die zich richt op het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten. Een werkplaats kraan wordt op maat gemaakt, om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. We gebruiken zoveel mogelijk standaardonderdelen om de kosten laag te houden. Ook zijn we in staat om aan specifieke wensen te voldoen en deze te verwerken in onze oplossingen. Onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst stellen ons in staat om aan vrijwel al uw wensen te voldoen. We werken met 3D-tekenprogramma’s om een goed beeld te krijgen van de werkplaatskraan en eventuele aandachtspunten. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om werkplaats kranen te leveren die volledig aan uw eisen voldoen.

WERKPLAATS KRAAN VAN LINQ SYSTEMS

Linq Systems heeft een uitgebreide ervaring in het ontwerpen van railsystemen, die voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van onze klanten. Dit omvat onder andere op maat gemaakte oplossingen, waarbij rekening wordt gehouden met zaken zoals belasting, snelheid, richting en omgeving. Linq Systems maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat onze werkplaats kranen veilig en betrouwbaar zijn. Naast het ontwerp en de productie van werkplaats kranen, biedt Linq Systems ook installatie- en onderhoudsdiensten aan. Het team van deskundige technici kan de installatie van werkplaats kranen op locatie uitvoeren en zorgen voor een efficiënte en effectieve implementatie. 

Daarnaast bieden wij ook regelmatig onderhoud aan werkplaats kranen om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat blijven en de veiligheid en betrouwbaarheid blijven garanderen. Linq Systems is dé specialist op het gebied van industriële werkplaats kranen voor professionele afnemers. Wij bieden hoogwaardige oplossingen, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en materialen. Met onze uitgebreide ervaring en expertise is Linq Systems de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare, veilige en efficiënte werkplaats kranen.

EIGENSCHAPPEN KRAANBAAN RAILSYSTEMEN

  • Draagvermogen tot 2000 KG
  • Door zeer lage rolweerstand van de kraanbaan is deze heel gemakkelijk handmatig te bedienen
  • Brugliggers tot en met 12 meter
  • Lage inbouwhoogte, bijvoorbeeld voor gebruik in containers of transportmiddelen
  • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316
  • Aandrijvingen mogelijk (radiografisch of bekabelde uitvoering)
  • Zeer lange levensduur (EN1527) en lage onderhoudskosten