Werkplaats kraan

VERLICHT UW PROCES MET WERKPLAATS KRANEN OP MAAT

Bent u op zoek naar een werkplaats kraan? Bent u geïnteresseerd in werkplaats kranen? Heeft u dringend een industriële werkplaats kraan nodig? Bij Linq Systems bent u op de juiste plaats! Al meer dan vijf decennia hebben wij ervaring met het leveren, ontwerpen en plaatsen van licht gewicht werkplaats kranen en kraanbaansystemen van Niko Helm Hellas. Het maximale draagvermogen dat wij kunnen leveren is 2000 kilo voor een werkplaats kraan. De werkplaats kranen van Linq Systems zijn zeer geschikt in ruimtes waar weinig hijshoogte beschikbaar is, omdat de rails compact zijn en de inbouwhoogte klein. De werkplaats kranen zijn zowel elektrisch als met de hand eenvoudig te bedienen. We zorgen ervoor dat de werkplaats kraan helemaal maatwerk is, wat mogelijk is omdat wij over een eigen engineeringsafdeling beschikken. Mocht u in de toekomst een andere werkplaats kraan nodig hebben, dan is het mogelijk om de kraanbaan aan te passen. Linq Systems maakt gebruik de bestaande dak constructie of andere staalstructuur van uw onderneming. Indien gewenst kunnen wij ook een vrijstaande draagconstructie bouwen voor één werkplaats kraan of voor meerdere werkplaats kranen. Bij ons magazijn in Waalwijk, gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Breda, vindt u ook onze productieruimtes en de showroom met railsystemen en werkplaats kranen. Linq Systems heeft maar liefst vijf decennia aan ervaring op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten.

Werkplaats kraan tegen aantrekkelijke tarieven

Linq Systems maakt zoveel mogelijk gebruik van standaard onderdelen en hanteert hiervoor aantrekkelijke tarieven, wat overigens ook het geval is bij maatwerk projecten. Onze engineeringsafdeling werkt via 3D tekenprogramma’s, waardoor zowel onze klanten als wijzelf niet alleen een goed beeld van de werkplaats kraan hebben, maar ook van de aandachtspunten. De tekeningen zijn de basis voor Linq Systems productie, assemblage en de levering van de onderdelen. Groothandel Linq Systems is de enige importeur van Niko Helm Hellas railsystemen. Wij hebben altijd een ruime voorraad beschikbaar in ons magazijn. Dit is mogelijk doordat wij iedere week leveringen krijgen vanuit verschillende fabrieken, waaronder die uit Griekenland. We zijn in staat om een 24-uur distributie aan te bieden, overal in Nederland, België en Luxemburg. Onze klanten kunnen meer dan 3000 artikelen online bestellen. Heeft u nog vragen over bepaalde onderdelen die u bij ons niet online kunt vinden, neem dan gerust contact op! Ook over het installeren van railsystemen of werkplaats kranen kunt u vrijblijvend contact opnemen!

Eigenschappen kraanbaan railsystemen

 • Draagvermogen tot 2000 KG
 • Door zeer lage rolweerstand van de kraanbaan is deze heel gemakkelijk handmatig te bedienen

   

 • Brugliggers tot en met 12 meter

   

 • Lage inbouwhoogte, bijvoorbeeld voor gebruik in containers of transportmiddelen

   

 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316

   

 • Aandrijvingen mogelijk (radiografisch of bekabelde uitvoering)

   

 • Zeer lange levensduur (EN1527) en lage onderhoudskosten

   

Catalogus LICHTE KRAANBAANSYSTEMEN

Industriële Kraanbaansystemen tot 2000KG
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen voor werkplaats kraansystemen tot 2000KG.
In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

 • Kraanbaansystemen tot 2000KG
 • Hijs en Hef Railsystemen

   

RVS kraanbaansystemen
voorblad folder kraanbanen roestvaststaal niko helm hellas klein
 • Hef en Hijs Railsystemen in Roestvaststaal
Handleiding Kraanbaansystemen
voorblad handleiding kraanbanen niko helm hellas klein
 • Installatie Handleiding Kraanbaansystemen
Niko Helm Hellas kraanbaan automatisering
voorblad handleiding kraanbanen aandrijving niko helm hellas klein

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

kraanbaansysteem met twee dubbele brugliggers en takels

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

KRAANBAANSYSTEEM TOT 80KGKRAANBAANSYSTEEM TOT 250KGKraanbaansysteem tot 500KGKRAANBAANSYSTEEM tot 1000KGKraanbaansysteem tot 2000KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

kraanbaansysteem NIKO HELM HELLAS Oostenrijk

NIKO HELM HELLAS bovenloop kraanbaansysteem