Werkplaats kraan

VERLICHT UW PROCES MET WERKPLAATS KRANEN OP MAAT

Bent u op zoek naar een werkplaats kraan? Bent u op zoek naar een fabriek en groothandel waar werkplaats kranen maken aan de orde van de dag is? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Linq Systems. U bent bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een op maat gemaakte werkplaats kraan. Al meer dan 45 jaar hebben wij ervaring met het leveren, ontwerpen en plaatsen van licht gewicht werkplaats kranen en kraanbaansystemen van Niko Helm Hellas. Linq Systems b.v. railsystemen & techniek is dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Onze Niko Helm Hellas S.A. werkplaats kranen zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Veel van onze werkplaats kranen worden op maat gemaakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de standaard onderdelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw specifieke wensen te verwerken in onze oplossingen. Linq Systems b.v. kenmerkt zich door een uiterst flexibele opstelling zodat wij altijd een goede oplossing kunnen aandragen.

Werkplaats kranen bij Linq Systems

Linq Systems heeft maar liefst vijf decennia aan ervaring op het gebied van schuifdeuren, theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten. U bent daarom bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een werkplaats kraan op maat. Door onze eigen engineering, werkplaats en servicedienst kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en bespreken wij graag met u uw wensen voor het op maat maken van een werkplaats kraan. Onze engineeringsafdeling werkt via 3D tekenprogramma’s, waardoor zowel onze klanten als wijzelf niet alleen een goed beeld van de werkplaats kraan hebben, maar ook van de aandachtspunten. De werkplaats kranen van Linq Systems zijn zeer geschikt in ruimtes waar weinig hijshoogte beschikbaar is, omdat de rails compact zijn en de inbouwhoogte klein.

Werkplaats kraan en onderdelen ruim op voorraad bij Linq Systems

Linq Systems beschikt over een ruime voorraad aan onderdelen voor onder andere werkplaats kranen. Onze klanten kunnen meer dan 3000 artikelen online bestellen. Wij hebben altijd een ruime voorraad beschikbaar in ons magazijn. Dit is mogelijk doordat wij iedere week leveringen krijgen vanuit verschillende fabrieken, waaronder die uit Griekenland. Door onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren in België, Nederland en Luxemburg. Bij ons magazijn in Waalwijk, gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Breda, vindt u ook onze productieruimtes en de showroom met railsystemen en werkplaats kranen.

Eigenschappen kraanbaan railsystemen

 • Draagvermogen tot 2000 KG
 • Door zeer lage rolweerstand van de kraanbaan is deze heel gemakkelijk handmatig te bedienen

   

 • Brugliggers tot en met 12 meter

   

 • Lage inbouwhoogte, bijvoorbeeld voor gebruik in containers of transportmiddelen

   

 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316

   

 • Aandrijvingen mogelijk (radiografisch of bekabelde uitvoering)

   

 • Zeer lange levensduur (EN1527) en lage onderhoudskosten

   

Catalogus LICHTE KRAANBAANSYSTEMEN

Industriële Kraanbaansystemen tot 2000KG
voorblad catalogus c2 niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële railsystemen voor werkplaats kraansystemen tot 2000KG.
In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

 • Kraanbaansystemen tot 2000KG
 • Hijs en Hef Railsystemen

   

voorblad folder kraanbanen roestvaststaal niko helm hellas klein
 • Hef en Hijs Railsystemen in Roestvaststaal
voorblad handleiding kraanbanen niko helm hellas klein
 • Installatie Handleiding Kraanbaansystemen
voorblad handleiding kraanbanen aandrijving niko helm hellas klein

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

kraanbaansysteem met twee dubbele brugliggers en takels

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

KRAANBAANSYSTEEM TOT 80KGKRAANBAANSYSTEEM TOT 250KGKraanbaansysteem tot 500KGKRAANBAANSYSTEEM tot 1000KGKraanbaansysteem tot 2000KG

Informatie zoeken in alle product categorieën? U vind ze hier productinformatie

( een groot gedeelte van ons leveringsprogramma vind u online, maar zeker niet alles, neem gerust even contact met ons op )

kraanbaansysteem NIKO HELM HELLAS Oostenrijk

NIKO HELM HELLAS bovenloop kraanbaansysteem