Zware schuifdeur rail

Zware schuifdeur rail op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een zware schuifdeur rail? Bent u op zoek naar een zware schuifdeur rail waar u een prachtige deur aan kunt hangen voor op de boerderij of bij u in de loods? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Linq Systems. U bent bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een zware schuifdeur rail op maat. Linq Systems b.v. railsystemen & techniek is namelijk dé specialist op het gebied van industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Al meer dan 45 jaar kunt u bij ons terecht en slaan wij vandaag de dag graag de handen ineen om ook uw bedrijf te voorzien van een zware schuifdeur rail. Onze zware schuifdeuren zijn verkrijgbaar als rechte schuifdeur, vouwdeur en harmonicadeur. Ook is het mogelijk om een zware schuifdeur met rails om een hoek te laten schuiven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod in zware schuifdeuren rail. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Eigenschappen schuifdeursystemen

 • Deurgewicht tot 2000 KG per deurvleugel
 • Alle wielen voorzien van een apart lager voor een lage rolweerstand 
 • Onderhoudsvriendelijk systeem 
 • 8 verschillende afmetingen C-railprofielen 
 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316 
 • Speciale wielen zoals Amoniak bestendige, wielen voor extreem lage temperaturen of wielen met een Nylon loopvlak voor een lager rolgeluid 

Catalogus schuifdeursystemen

Industriële Schuifdeursystemen (50 tot 2000KG)
voorblad catalogus b niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 2000KG. In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren, onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 2000KG
 • Vouwdeuronderdelen tot 1600KG
voorblad catalogus a niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 45KG en lichte gordijnrails voor theaters en studio’s.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren , onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 45KG
 • Lichte Gordijnrails & Theaterrails
voorblad handleiding schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van schuifdeuren. In de handleiding voor schuifdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS schuifdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Schuifdeuren
voorblad folder schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van harmonica vouwdeuren. In de handleiding voor vouwdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS harmonica vouwdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Vouwdeuren

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

Schuifdeuronderdelen

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

Schuifdeur onderdelen tot 13KGSchuifdeuronderdelen tot 45KGSchuifdeuronderdelen tot 100KGSchuifdeuronderdelen tot 200KGSchuifdeuronderdelen tot 400KGSchuifdeuronderdelen tot 600KGSchuifdeuronderdelen tot 1200KGSchuifdeuronderdelen tot 2000KG

vraag ons gerust om advies, of bekijk de productcategorieën hier

Installatie video veel voorkomende industriële schuifdeur opstelling


NIKO HELM HELLAS Paardenbox
railsystemen


Zware schuifdeur rail op maat

Elke zware schuifdeur met rail is afkomstig van producent Niko Helm Hellas en zodoende bent u verzekerd van robuuste zware schuifdeuren die onderhoudsvriendelijk zijn, zeer soepel lopend en van hoge kwaliteit. Doordat wij graag met u in gesprek gaan, kunnen wij al uw wensen verduidelijken. Linq Systems beschikt over een eigen engineeringsafdeling waardoor wij keer op keer maatwerk kunnen leveren. We zijn flexibel en onze engineering, werkplaats en servicedienst vinden altijd een oplossing. Linq Systems ontzorgt u volledig vanaf het maken van de 3D tekeningen, productie en levering tot montage, testen en opleveren van de zware schuifdeur met rail. Linq Systems garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met aantrekkelijke tarieven binnen het brede leveringsprogramma. Naast zware schuifdeuren heeft Linq Systems ervaring en kennis op het gebied van theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten.

Meer dan alleen een zware schuifdeur rail

Linq Systems is een groothandel, gevestigd in Waalwijk, tussen Breda en ‘s-Hertogenbosch waar wij onze grote opslag hebben gevestigd. We zijn de enige importeur van Niko Helm Hellas onderdelen en railsystemen, zoals zware schuifdeuren, in Nederland. Elke week ontvangt ons magazijn leveringen uit meerdere fabrieken. Daardoor kunnen wij onze voorraad uitstekend op peil houden en zeer snel leveren. Bij ons magazijn zijn ook onze productieruimtes en de showroom te vinden, waar u de zware schuifdeur rail kunt bekijken. Onze onderdelen, meer dan 3000, kunt u eenvoudig direct online bestellen in onze webshop.