Zware schuifdeuren / zware schuifdeur

Zware schuifdeuren of zware schuifdeur met rail op maat gemaakt

Heeft u zware schuifdeuren nodig? Bent u op zoek naar een zware schuifdeur met rail voor uw bedrijf of schuur op de boerderij? Zoekt u zware schuifdeuren met een deurgewicht tot 2000 kilo? Voor een zware schuifdeur met rail of meerdere schuifdeuren bent u bij Linq Systems op de juiste plek. Al vijf decennia zijn wij dé specialist op het gebied van zware schuifdeuren en industriële railsystemen voor de professionele afnemer. Elke zware schuifdeur met rail is afkomstig van producent Niko Helm Hellas en zodoende bent u verzekerd van robuuste zware schuifdeuren die onderhoudsvriendelijk zijn, zeer soepel lopend en van hoge kwaliteit. Onze zware schuifdeuren zijn verkrijgbaar als rechte schuifdeur, vouwdeur en harmonicadeur. Ook is het mogelijk om een zware schuifdeur met rails om een hoek te laten schuiven. De schuifdeurrails zijn verkrijgbaar in acht verzinkte stalen maatvoeringen en ook hebben wij steeds meer RVS304 en RVS316 schuifdeuronderdelen op voorraad. Linq Systems garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met aantrekkelijke tarieven binnen het brede leveringsprogramma. Omdat wij bij Linq Systems beschikken over een eigen engineeringsafdeling kunnen wij prachtig maatwerk leveren. We zijn flexibel en onze engineering, werkplaats en servicedienst vinden altijd een oplossing. Aan de basis van die oplossing liggen 3D tekeningen ten grondslag, waarop u heel duidelijk kunt zien hoe uw zware schuifdeur met rail eruit komt te zien. Naast zware schuifdeuren heeft Linq Systems ervaring en kennis op het gebied van theaterrails, hangbanen, kraanbanen, zwenkkranen, rvs railsystemen, kabelwagens, flexibele kabels, stroomkabels, valbeveiliging en rolpoorten.

Eigenschappen schuifdeursystemen

 • Deurgewicht tot 2000 KG per deurvleugel
 • Alle wielen voorzien van een apart lager voor een lage rolweerstand

   

 • Onderhoudsvriendelijk systeem

   

 • 8 verschillende afmetingen C-railprofielen

   

 • Materiaal: Verzinkt staal – Blank Staal – RVS 304 – RVS 316

   

 • Speciale wielen zoals Amoniak bestendige, wielen voor extreem lage temperaturen of wielen met een Nylon loopvlak voor een lager rolgeluid

   

Catalogus schuifdeursystemen

Industriële Schuifdeursystemen (50 tot 2000KG)
voorblad catalogus b niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 2000KG. In de catalogus vind u voorbeeld opstellingen, inspiratie en product informatie.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren, onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 2000KG
 • Vouwdeuronderdelen tot 1600KG
voorblad catalogus a niko helm hellas klein

Niko Helm Hellas industriële schuifdeursystemen tot 45KG en lichte gordijnrails voor theaters en studio’s.

De productinformatie omvat producten zoals bovenrails voor schuifdeuren , onderrails voor de begeleiding van schuifdeuren en raildragers en verbinders voor bovenrails.

 • Schuifdeuronderdelen Industrieel tot 45KG
 • Lichte Gordijnrails & Theaterrails
voorblad handleiding schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van schuifdeuren. In de handleiding voor schuifdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS schuifdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Schuifdeuren
voorblad folder schuifdeursystemen niko helm hellas klein

Handleiding voor de installatie van harmonica vouwdeuren. In de handleiding voor vouwdeuren vind u stap voor stap informatie en aandachtspunten voor het instaleren van een NIKO HELM HELLAS harmonica vouwdeur.

 • Installatie Handleiding Industrieële Vouwdeuren

Alle beschikbare catalogi, folders en handleidingen download u hier: downloadcenter

technische Productinformatie & Direct kopen in de webwinkel

Schuifdeuronderdelen

We hebben de producten voor u gegroepeerd op basis van toepassing en draagvermogen

Schuifdeur onderdelen tot 13KGSchuifdeuronderdelen tot 45KGSchuifdeuronderdelen tot 100KGSchuifdeuronderdelen tot 200KGSchuifdeuronderdelen tot 400KGSchuifdeuronderdelen tot 600KGSchuifdeuronderdelen tot 1200KGSchuifdeuronderdelen tot 2000KG

vraag ons gerust om advies, of bekijk de productcategorieën hier

Installatie video veel voorkomende industriële schuifdeur opstelling


NIKO HELM HELLAS Paardenbox
railsystemen


Snelle levering van zware schuifdeuren en zware schuifdeur met rail

Linq Systems is een groothandel, gevestigd in Waalwijk (tussen Breda en ‘s-Hertogenbosch). We zijn de enige importeur van Niko Helm Hellas onderdelen en railsystemen, zoals zware schuifdeuren, in Nederland. Elke week ontvangt ons magazijn leveringen uit meerdere fabrieken, waaronder uit Griekenland. Daardoor kunnen wij onze voorraad uitstekend op peil houden en zeer snel leveren. Wij leveren overal in Nederland, België en Luxemburg, waarbij we stellen: colli’s 24 uur, pallets 48 uur en lengtevrachten 48 uur. Bij ons magazijn zijn ook onze productieruimtes en de showroom te vinden, waar u de zware schuifdeur met rail kunt bekijken. Onze onderdelen, meer dan 3000, kunt u eenvoudig direct online bestellen in onze webshop. Zoekt u een bepaald onderdeel of heeft u nog vragen over onze zware schuifdeuren? Neem gerust contact met ons op! Linq Systems ontzorgt u de 3D tekeningen, productie en levering tot montage, testen en opleveren van de zware schuifdeur met rail.