BREED ASSORTIMENT ZWENKKRANEN

De NIKO Helm Hellas SA overhead conveyor systemen welke wij samen met u op maat ontwerpen en installeren bieden een economische en flexibele en schaalbare oplossing voor het ergonomisch vriendelijk verplaatsen van goederen tot 1600 kg.

Door de vele standaard beschikbare componenten kunt u het systeem modulair opbouwen, uitbreiden en eenvoudig aanpassen.  Het railsysteem kan gedurende de ontwikkeling van uw processen eenvoudig worden aangepast. Ook de investering die hierbij hoort is dus schaalbaar en de terugverdientijd is mede door de lage onderhoudskosten kort.

Het systeem is robuust en de onderdelen zijn hoogwaardig van kwaliteit. U kunt kiezen voor handmatige systemen of aangedreven hangbanen, power & free systemen of een combinatie hiervan. Ook hebben wij mooie oplossingen voor zwaartekracht systemen waarbij er minder aandrijvingen nodig zijn. De voordelen hiervan zijn: minder energie, minder besturing, lage onderhoudskosten en daarmee een duurzame en toekomstbestendige oplossing voor uw intern transport.

Daarnaast blijft bij een hangbaan het vloeroppervlak vaak vrij waardoor u optimaal uw bedrijfsruimte kunt benutten.

BELANGRIJKE KENMERKEN ZWENKKRANEN

  • Productgewicht tot circa 1000 KG (hogere lasten in overleg)
  • Altijd compleet geleverd (inclusief trolley voor takel, kablewagens, etc…)
  • In vrijstaande uitvoering beschikbaar
  • Kolom bevestiging, Wandbevestiging
  • Natuurlijk leveren wij ook kettingtakels, vacuümheffers….

Uitgelichte systeem oplossingen